D-2, Jatkosarja

RJK - YJK Valkoinen   5 - 10

Raahe

KATASTROOFIN AINEKSET D2 PELISSÄ RJK-YJK

Maanantaina kirpakassa pakkaskelissä suunnattiin RJK:n vieraaksi Raaheen iltapeliin. Saimme peliin hyvän alun ja painoimme hyvin päälle ja teimme avausmaalin ajassa 1:21, maalintekijänä Kasperi Matikainen. Tämän jälkeen peli kääntyi käsittämättömällä tavalla RJK:n hallinnaksi ja RJK teki ihmeellisesti kolme maalia minuutissa ja 14 sekunnissa! ! ! Yhtä-äkkiä tilanne oli RJK:lle 3-1 ja tuntui että vastustaja tekee joka hyökkäyksestä maalin ja kiekko vielä pomppi vastustajalle suosiollisesti. Myös YJK:n fanikatsomon huudot alkoivat olla tuskaisia kehoituksia pelaamiseen.

Tässä vaiheessa jouduimme ottamaan aikalisän ajassa 7:59. Aikalisällä rauhoitettiin tilannetta ja painotettiin omaa tekemistä, luistelua, kiekko liikkeeseen ja kroppaa peliin asenteella. Aikalisä toi ryhtiä pelaamiseen vaikka RJK teki vielä neljännen maalin ajassa 9:11. Vasta tämä maali herätti Valkoisen joukkueen pelaamaan jääkiekkoa ja tämän jälkeen kaukalossa alkoi tapahtua oikeita asioita ja vastustaja yritti horjuttaa meitä kovalla pelaamisella, tässä kuitenkaan onnistumatta. Tästä eteenpäin kaukalossa oli vahva ja taisteleva YJK:n joukkue. Yksittäisistä suorituksista jäi valmennuksen mieleen erityisesti Kasperin kolme laukauksen blokkausta yhdessä vaihdossa, mahtavaa joukkueen eteen tekemistä. Teimme ensimmäisessä erässä vielä 6 maalia, maalintekijöinä Henry Jaakola 2, Jimi Väätäinen, Matias Jylhä ja Emil Isojärvi. Näin ensimmäinen erä päättyi meille lukemiin 4-7 uskomattomien vaiheiden jälkeen.

Toisessa erässä jatkoimme siitä mihin eka erässä lopetimme. Peli oli meidän hallussamme, toki myös RJK pääsi myös muutamia tilanteita luomaan, ne kuitenkin Olavi Pyy maalissamme pysäytti varmoin ottein. Toisen erän voitimme 1-3, maalintekijämme olivat Henkka, Matias Jylhä ja Jimi. Näin ollen ottelu päättyi lukemiin 5-10. Hyvä opetus meille että jos annetaan vastustajalle siimaa niin silloin käy huonosti. Onneksi saimme ryhtiliikkeen aikaiseksi ja loppuen lopuksi pelasimme hyvä pelin.

Ai niin, olihan meillä se kuudeskin pelaaja! Isoääninen fanikatsomo joka piti lähes korvia huumaavaa sambakarnevaalien tasoista meteliä ja tunnelmaa yllä katsomossa.

Tilastot
RJK

5 - 10

4 - 71 - 3 -
1'MaaliMatikainen Kasperi
1'MaalisyöttöVäätäinen Jimi
11'MaaliJaakola Henry
16'MaaliMatikainen Kasperi
16'MaalisyöttöIsojärvi Emil
16'MaaliVäätäinen Jimi
16'MaalisyöttöMatikainen Kasperi
16'2. maalisyöttöIsojärvi Emil
21'MaaliJylhä Matias
21'MaalisyöttöTiinanen Tuukka
23'MaaliJaakola Henry
23'MaalisyöttöTiinanen Tuukka
23'2. maalisyöttöTimlin Matias
24'MaaliIsojärvi Emil
24'MaalisyöttöVäätäinen Jimi
26'MaaliJaakola Henry
26'MaalisyöttöTimlin Matias
26'2. maalisyöttöHeikkilä Oskari
26'Jäähy: 2 minHeikkilä Oskari
33'MaaliJylhä Matias
34'Jäähy: 2 minHautamäki Markus
38'MaaliVäätäinen Jimi
38'MaalisyöttöTiinanen Tuukka
38'2. maalisyöttöHeikkilä Oskari