YJK Valkoinen - Hokki Red  9 - 2

Kalajokilaakso Areena

YJK D2 Valkoinen kaatoi Kajaanin Hokin

ajaanin Hokki vierailulla

YJK Valkoisen vieraaksi saapui sunnuntai-iltapäivän matsiin Kajaanin Hokki. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, pelin aaltoillessa kentän molempiin päätyihin. Erän edetessä ottelun hienoinen hallinta oli meillä ja erä päättyikin 3-1 meidän eduksi.

Toiseen erään painotettiin liikkeen merkitystä karvauksessa jotta saisimme painetta Hokin pakkeille ja tätä kautta otetta meille. Kun lisäsimme painetta niin Hokin luistin alkoi painamaan ja saimme kokoajan enemmän maalipaikkoja. Paikat käytettiin hyväksemme ja toinen erä kirjattiin meille 6-1 ja näin ollen loppulukemat olivat 9-2.

Edelleen vaikka saimme varsin selvän voiton niin parannettavaa jäi kyllä laukausten osalta paljon. Ammuimme valtavan määrän hyvistä paikoista ohi vetoja ja myös hyökkääjät yrittivät aina vain harhauttaa sitä viimeistä miestä, joka oli liikaa, menettäen kiekon tai vastustaja sai mailan väliin. Kun vain olisi pitänyt jo aikaisemmin laukaista. Hyvä esitys silti meiltä ja voimme olla tulokseen tyytyväisiä. Hokilta palkittiin Juho-Jaakko Kaakinen ja meiltä Oskari Heikkilä.

Maalivahtien torjunnat: Hokki Niko Pajari 29 ja YJK Olavi Pyy 23.

Tilastot

9 - 2

Hokki Red
3 - 16 - 1 -
8'MaaliHeikkinen Lukas
8'MaalisyöttöPäivärinta Miika
19'MaaliPäivärinta Miika
19'MaalisyöttöHeikkinen Lukas
19'MaaliMatikainen Kasperi
23'Jäähy: 2 minHeikkinen Lukas
39'MaaliNurmi Niklas
39'MaalisyöttöTiinanen Tuukka
42'MaaliKulmala Saku
42'MaalisyöttöNurmi Niklas
43'MaaliHeikkinen Lukas
43'MaalisyöttöPäivärinta Miika
43'2. maalisyöttöTiinanen Tuukka
46'MaaliKotimaa Onni
48'MaaliHeikkilä Oskari
49'MaaliMatikainen Kasperi
49'MaalisyöttöHeikkinen Lukas
49'2. maalisyöttöPäivärinta Miika