10.30
D-2, Jatkosarja

YJK Valkoinen - Cowboys  2 - 6

Kalajokilaakso areena

Sunnuntai-aamun ohjelmassa Valkoisella peli Nivala Cowboysseja vastaan kotiluolassa. Peli sai huonoimman mahdollisen alun, 14 sekuntia pelattu ja Nivala siirtyi 0-1 johtoon. Vaikka kuinka painotettiin alun tärkeyttä. Tästä kuitenkin toivuttiin ja saatiin peli rullaamaan myös vastustajan päätyyn. Vastustaja hienokseltaan hallitsi peliä ensimmäisessä erässä ja erä päättyi Cowboysseille 0-2, olimme silti pelissä hyvin mukana.

Toiseen erään painotettiin aktiivista peliä ja hyvää painetta vastustajiin. Erä alkoikin tasaisissa merkeissä mutta jälleen erän eka maalin teki Nivala siirtyen 0-3 johtoon. Seuraavan maalin merkitys olisi suuri ja sen onneksi teimme me kaventaen tilannetta. Nyt oltiin jännän äärellä, mikäli olisimme saaneet tilanteeksi 2-3 olisi peli saanut varmasti uuden luonteen. Mutta meidän harmiksemme me lepsuilimme niin että vastustaja teki noin minuutin välein kolme helpohkoa maalia ja tilanne oli 1-6 ja peli ohi samantien. Ottelun komeimman maalin teki kuitenkin Miika Päivärinta upealla yksilösuorituksella. Miika nousi oikealta laidalta ohi pakin ja nosti pienestä kulmasta joko tolpan tai yläriman kautta laatan häkkiin, vain kilahdus kuului, upea suoritus. Lopputulos ei valehtele 2-6 ja tämän verran vastustaja oli parempi.

Palkinnon sai YJK:sta Miika Päivärinta ja Cowboysseilta palkittiin Oliver Ylikoski.

Tilastot

2 - 6

Cowboys
0 - 22 - 4 -
3'Jäähy: 2 minTiinanen Tuukka
41'MaaliSimilä Rasmus
46'MaaliPäivärinta Miika
46'MaalisyöttöKippola Elias 19