10.00
D-2, Alkusarja

YJK Valkoinen - Hermes sin  8 - 1

Kalajokilaakso areena

Päätimme että Joulutauolle lähdetään voittopelillä. Alusta alkaen peli oli hyvin meillä kontrollissa ja pystyimme hyvällä asenteella ja luistelulla estämään Hermeksen hyökkäykset. Ensimmäinen erä oli meidän hallintaa ja erä päättyikin meille 4-1 lukemiin.

Erätauolla painotettiin asenteen ja luistelun merkitystä, myös kiekon tulee liikkua pelaajalta pelaajelle. Tässä myös onnistuttiin ja myös toinen erä oli meiltä hyvä erä ja hallinta pelistä oli meillä koko ajan. Syyskauden viimeinen sarjapelimaali oli maailmanluokan maali. Kiekko hyökkäysalueelle Emilin toimesta, syöttö Miikalle ja siitä siirto Kasperille takamiehen paikalle ja loppu onkin legendaa, Kasperilta "one timer" aivan ylänurkkaan ja nimi lehteen! Meille ansaittu 8-1 voitto pelistä.

Syyskausi on nyt taputeltu, paljon hyvää, paljon parannettavaa ja hiottavaa. Tasontarkistus jääkiekkoliiton toimesta on tehty ja saamme kevät kaudelle uusia tervetulleita vastustajia Hokki, Ahmat ja KKP. Muut joukkueet ovat Pypo, Cobrat, RJK, Hermes ja YJK valkoinen.

Lauantaina 16.12. on vielä 2005 syntyneillä mielenkiintoinen ylialuetapahtuma Kalajokilaakso Areenalla. Tapahtuma alkaa kello 10 ja kestää iltapäivään. Kannattaa tulla katsomaan mielenkiintoisia pelejä. Alueen pelaajat on jaettu neljään joukkueeseen ja jokainen saa "uusia" pelikavereita alueen muiden seurojen pelaajista. Varmasti mukava ja mieleenpainuva tapahtuma kaikille pelaajille. Tervetuloa kannustamaan joukkueita hyviin suorituksiin.

Tilastot

8 - 1

Hermes sin
4 - 14 - 0 -
4'MaaliKippola Elias 19
4'MaalisyöttöBäckman Jasper
11'Jäähy: 2 minHeikkilä Oskari
17'MaaliTimlin Matias
17'MaalisyöttöSimilä Rasmus
17'2. maalisyöttöHautamäki Markus
18'MaaliHautamäki Markus
18'MaalisyöttöBäckman Jasper
21'MaaliHautamäki Markus
21'MaalisyöttöHeikkilä Oskari
21'2. maalisyöttöBäckman Jasper
27'Jäähy: 2 minTiinanen Tuukka
29'MaaliIsojärvi Emil
29'MaalisyöttöMatikainen Kasperi
31'MaaliMatikainen Kasperi
31'MaalisyöttöIsojärvi Emil
37'MaaliIsojärvi Emil
37'MaalisyöttöMatikainen Kasperi
37'2. maalisyöttöKulmala Saku
38'MaaliMatikainen Kasperi
38'MaalisyöttöPäivärinta Miika
38'2. maalisyöttöIsojärvi Emil