C-2, C2 AA Alkusarja lohko 2

YJK C2 - SoKi  3 - 2

Kalajokilaakso Areena

Syksyn sarjan mestaruus!

YJK C2 sai syksyn sarjan päätökseen lauantain kotipelissä Sotkamon Kiekkoa vastaan. Tällä kertaa pisteet eivät jääneetkään Ylivieskaan rallatellen vaan SoKi pisti loppuun saakka hyvin hanttiin.

SoKi aloitti maalinteon, kun ensimmäinen YJK jäähy kostaantui. Käynnistysvaikeuksien jälkeen YJK pääsi paremmin peliin mukaan ja vajaan 15 minuutin pelin jälkeen Kassu toi kotijoukkueen tasoihin maalin edestä. Erän lopussa kainuulaiset kuitenkin käyttivät kahden miehen ylivoimansa tehokkaasti hyväkseen ja ensimmäiselle erätauolle mentiin tilanteessa 1-2.
Toinen erä oli selvemmin YJK:n hallintaa. Erän alussa jääkarhunuttuinen peluri kulutti taas jäähyaition oven saranoita. Tälläkin kertaa nähtiin maali, mutta alivoima sellainen. Kassun lämäri löysi tiensä ohi voimattoman SoKi vahdin. Kahden erän jälkeen oltiin tasoissa.
Kolmas erä oli täysin YJK hallintaa. SoKi pääsi muutaman kerran iskemään vastaiskuilla, mutta pääasiassa jäätä kulutettiin SoKi päädyssä. Maalinteko oli kuitenkin kotijoukkueelle tänään vaikeaa. Hyvistäkään paikoista ei uponnut. Pitkään näytti, että YJK:n voittoputki katkeaa, mutta kolme minuuttia ennen pelin päätöstä Arttu takakarvasi kiekon SoKin alimmalta pakilta ja siirsi kiekon varmasti vieraiden maaliin. Hieno loppuun saakka taistelu toi taas kerran tuloksen. Ollille YJK maalilla 30 torjuntaa ja SoKin maalilla hyvin torjuneelle Huotarille 51 torjuntaa.

YJK:n osalta syksyn sarja on siis taputeltu ja vaikka osalla muista joukkueista pelit vielä jatkuu, on YJK:n ylivoimainen sarjavoitto jo nyt varma; 11 peliä, yhtä monta voittoa, 186 tehtyä maalia ja 19 päästettyä.

Tilastot

3 - 2

SoKi
1 - 21 - 01 - 0
5'Jäähy: 2 minKorhonen Tuomas
14'MaaliVäätäinen Kasperi
14'MaalisyöttöPoutanen Arttu
18'Jäähy: 2 minViirret Valtteri
18'Jäähy: 2 minKorhonen Tuomas
20'Jäähy: 2 minKaarlela Aleksi
22'MaaliVäätäinen Kasperi
22'MaalisyöttöJylhä Aleksi
57'MaaliPoutanen Arttu