C-2, C2 AA Alkusarja lohko 2

YJK C2 - Ahmat  49 - 0

Kalajokilaakso Areena

Maalintekoharjoitukset

Harvoin jos koskaan on Ylivieskan jäähallin taululla nähty samanlaisia loppulukemia kuin lauantain C2 pelissä YJK:n ja Ahmojen välillä. Vaikka tällä kertaa olimme voittajia, täytyy kyllä sanoa, että onneksi tälläisiä lukemia ei nähdä edes joka kaudella. Lopputulos 49-0...

Iso on tasoero Pohjoisen alueen C2 AA sarjassa. Tässä pelissä kohtasivat sarjan ääripäät, kun tappiotta sarjan tahkonnut YJK sai vieraakseen voitoitta sarjan ensimmäiset 7 peliään pelanneen Haukiputaan Ahmat. Ensimmäinen vaihto antoi viitteitä tulevasta, sillä 30 sekuntia ehti peli vanheta, kunnes kiekko kaivettiin ensimmäisen kerran Ahmojen nuotasta. Sen kummemmin hikoilematta kotijoukkue takoi ensimmäiseen erään 12 maalia.
Toiseen erään tahti kiihtyi. Maaleja tehtiin ylivoimilla, alivoimilla ja tasakentällisin. Toiselle erätauolle numeroissa 26-0. Kun vauhtiin päästiin, niin viimeisessä erässä taottiin vielä 23 maalia lisää. Jerelle YJK maalilla 8 torjuntaa, joista osa kiekon pysäyttämisiä, Ahmojen maalivahdeille yhteensä 81 torjuntaa. YJK:sta palkittiin monta maalia ja vähän enemmän syöttöjä tehnyt Arttu.
Pelitapahtumalla ei ollut kummallekaan joukkueelle mitään annettavaa. Isännät eivät (onneksi) pelanneet hampaat irvessä ja vierailijoille tämäkin vauhti oli selvästi liikaa.
Toivottavasti joulutauolla liitossa tehdään fiksuja liikkeitä ja jokaiselle joukkueelle löydetään sarjataso, jossa voidaan pelata tasaisia otteluita. YJK C2 harjoittelee tavoitteellisesti kehittyäkseen ja nykyinen sarja ei tarjoa edes yksittäisen pelin sisällä riittävästi haasteita, jotta pelaajat voisivat kehittyä.

Tilastot

49 - 0

Ahmat
12 - 014 - 023 - 0
0'MaaliPoutanen Arttu
0'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
2'MaaliPoutanen Arttu
2'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
3'Jäähy: 2 minMattola Ville
8'MaaliHonkakoski Joel
8'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
8'MaalisyöttöMattola Ville
9'MaaliHonkakoski Joel
9'MaalisyöttöPoutanen Arttu
12'MaaliKorhonen Tuomas
12'MaalisyöttöMattola Ville
13'MaaliPoutanen Arttu
13'MaalisyöttöRuuska Iivo
14'MaaliKorhonen Tuomas
14'MaalisyöttöPoutanen Arttu
14'MaaliRuuska Iivo
14'MaalisyöttöMattola Ville
14'MaalisyöttöSoukka Tuukka
14'MaaliPoutanen Arttu
14'MaalisyöttöEilola Antti-Jussi
14'MaalisyöttöViirret Valtteri
17'MaaliPoutanen Arttu
17'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
19'MaaliPoutanen Arttu
19'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
19'MaaliHonkakoski Joel
19'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
20'Jäähy: 2 minHurme Niko
21'MaaliMattola Ville
21'MaalisyöttöJylhä Aleksi
23'MaaliKorhonen Tuomas
23'MaalisyöttöPoutanen Arttu
23'MaaliViirret Valtteri
23'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
23'MaalisyöttöHonkakoski Joel
24'Jäähy: 2 minTimlin Olli
24'MaaliVäätäinen Kasperi
24'MaalisyöttöPoutanen Arttu
25'MaaliKorhonen Tuomas
26'MaaliMattola Ville
26'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
26'MaaliVäätäinen Kasperi
26'MaalisyöttöHurme Niko
27'MaaliVäätäinen Kasperi
27'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
28'MaaliPoutanen Arttu
28'MaalisyöttöHonkakoski Joel
31'MaaliViirret Valtteri
31'MaalisyöttöHonkakoski Joel
34'MaaliViirret Valtteri
34'MaalisyöttöRuuska Iivo
35'MaaliVäätäinen Kasperi
35'MaalisyöttöPoutanen Arttu
35'MaalisyöttöHurme Niko
37'MaaliHurme Niko
37'MaalisyöttöPoutanen Arttu
37'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
39'MaaliViirret Valtteri
39'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
40'MaaliVäätäinen Kasperi
40'MaalisyöttöPoutanen Arttu
40'MaalisyöttöViirret Valtteri
42'MaaliKorhonen Tuomas
42'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
43'MaaliViirret Valtteri
43'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
43'MaalisyöttöPoutanen Arttu
43'Jäähy: 2 minJylhä Aleksi
44'MaaliVäätäinen Kasperi
44'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
44'MaaliViirret Valtteri
45'MaaliViirret Valtteri
45'MaalisyöttöMattola Ville
46'MaaliHurme Niko
46'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
46'MaalisyöttöTimlin Olli
47'MaaliVäätäinen Kasperi
47'MaalisyöttöPoutanen Arttu
47'MaalisyöttöViirret Valtteri
47'MaaliPoutanen Arttu
47'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
48'MaaliViirret Valtteri
48'MaalisyöttöPoutanen Arttu
48'MaaliPoutanen Arttu
48'MaalisyöttöViirret Valtteri
49'MaaliRuuska Iivo
49'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
50'MaaliRuuska Iivo
50'MaalisyöttöEilola Antti-Jussi
50'MaalisyöttöJylhä Aleksi
52'MaaliKorhonen Tuomas
52'MaalisyöttöHonkakoski Joel
53'MaaliViirret Valtteri
53'MaalisyöttöPoutanen Arttu
53'MaaliRuuska Iivo
53'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
53'MaalisyöttöJylhä Aleksi
53'MaaliVäätäinen Kasperi
53'MaalisyöttöSoukka Tuukka
53'MaaliKorhonen Tuomas
53'MaalisyöttöViirret Valtteri
54'MaaliSoukka Tuukka
54'MaalisyöttöJylhä Aleksi
54'MaalisyöttöMattola Ville
55'Jäähy: 2 minVäätäinen Kasperi
56'MaaliKorhonen Tuomas
56'MaalisyöttöHonkakoski Joel
56'MaalisyöttöJylhä Aleksi
56'MaaliRuuska Iivo
56'MaalisyöttöMattola Ville
57'MaaliViirret Valtteri
57'MaaliHurme Niko
57'MaalisyöttöPoutanen Arttu
57'MaalisyöttöJylhä Aleksi