YJK yksi Nuori Pohjoinen -tuen saajista
Ylivieskan JääkarhutJulkaistu: 14.05.2023 21.11

YJK yksi Nuori Pohjoinen -tuen saajista

Yli 20 000 euroa lapsille ja nuorille – tuki käytetään usein välineisiin ja tilavuokriin

LähiTapiola Pohjoinen jakaa 20 850 euroa tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan jälleen keväällä 2023. Kaksi kertaa vuodessa avattavaan Nuori Pohjoinen -hakuun tuli 50 hakemusta Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalta, ja niistä 22 on nyt valittu tuen saajiksi.

- Nuori Pohjoinen -tuella mahdollistetaan myös tänä vuonna useita projekteja, kerhoja ja harrastusvälineistön hankintaa. Tuen avulla mahdollistamme yhä useamman lapsen harrastamisen ja tuemme lasten ja nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia lähialueellamme, tarkentaa Rajakangas.

Muhos Volley 96 hankkii harrastajien käyttöön Nuori Pohjoinen -tuella lisää lentopalloja ja harjoitustoimintaa tukevaa välineistöä. Tuki mahdollistaa myös Oulun Luistelukerholle taitoluistelun hyppyharjoittelun tukena käytettävien automaattivaljaiden hankinnan. Valjaiden avulla luistelijaa autetaan antamalla lisää aikaa ilmalentoon, ja niistä on merkittävä apu luistelijalle kaksoishyppyjen ja erityisesti kolmoishyppyjen oppimiseen sekä turvalliseen harjoitteluun. Kalajoen Junkkareiden painonnostojaostolle Nuori Pohjoinen -tuki mahdollistaa punttikouluharrastuksen tarjoamisen edulliseen hintaan sekä kevyempien tankojen ja painojen sekä hyppynarujen hankinnan.

Lue koko artikkeli täältä https://www.lahitapiola.fi/tietoa-lahitapiolasta/uutishuone/tiedotteet/tiedotteet/uutinen/1509581122271