YJK U12:lla opettavainen kotiottelu
Julkaistu: 21.10.2021 08.35

Jääkarhujen U12 mittasi osaamistaan Kiimingin Kiekon kanssa. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Jälleen oltiin painotettu ottelun alkua ja sen tärkeyttä. Kotijoukkueen maalinteon aloitti Iisakki Lindgren neljännellä peliminuutilla. Mutta kuten niin usein, kuitti tuli vierasjoukkueen maalin muodossa jo heti seuraavassa vaihdossa. Erätauolla kotijoukkue johti niukasta 4-3, kun Tuukka Kauppinen osui tolppien väliin kahdesti ja Topi Röyttä kertaalleen.
Toinen erä alkoi lupauksia härättävästi. Jälleen kerran, Iisakki porhalsi kentän läpi viimeistellen kotijoukkueelle 5-3 johdon. Siitä eteenpäin kenttää ja ottelun tapahtumia sitten hallitsikin täysin vierasjoukkue KKP. Jääkarhut jäähyili ja keskittyi kaikkeen muuhun, kuin voittavaan jääkiekkoon. Vierasjoukkue latoi kolmessa ja puolessa minuutissa peräti neljä maalia kotijoukkueen verkkoon ja ottelun tulevasta voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä. Summerin soidessa Jääkarhujen 5-3 johto oli sulanut 5-8 tappioksi.
Oppia ikä kaikki, kuuluu vanha sananlasku. Näin myös tällä kertaa. Jääkarhuille puhallettiin ottelussa peräti 8kpl jäähyjä ja vastaavasti KKP:lle 2kpl. Tuomarointi oli jälleen kerran tarkkaa ja sellaista, jolla nuoria opetetaan tulavaisuutta varten. Kotijoukkueen luistelu loppui ja sitten jouduttiin turvautumaan sääntöjen vastaisiin otteisiin. Selvää on, että tällä tavalla näitä tiukkoja ja muuten tasaisia kahden erän otteluita ei voiteta. Ja vaikka se voitto ei vielä tärkeintä olekaan, opiksi tästä on syytä tulevaisuuteen ottaa.
Jääkarhuista palkittiin #77 Joonas Rautaoja.