YJK Naiset, Naisten Mestiskarsinta

YJK Naiset - Roki

Ylivieska

Taistelu ei riiittänyt

Ei se vieläkään ihan riittänyt.. Tällä kertaa panostettiin kunnolla ottelun alkuun, luistin liikkui, karvaus toimi ja vastustaja oli helisemässä. Jääkarhut johtikin peliä kahden erinomaisen erän jälkeen 5-3. Kolmannessa erässä tapahtui kuitenkin jotain käsittämätöntä ja ote siirtyi täysin vastustajalle. Erän alun pari onnenkantamoista antoivat vastustajalle intoa ja lannistivat kotijoukkueen, eikä tästä jääkarhut enää toipunut. Loppulukemat 5-9. Kaksi erävoittoa yhdestä mestiksen kovimmista joukkueista on kuitenkin suoritus, mistä on syytä olla ylpeä. Mainitsemisen arvoista oli myös konkarivahti Sari Pipisen 50 torjunnan iltapuhde (monta huippupelastusta) ja debyytti YJK-paidassa. Tästä on hyvä jatkaa!