RoKi - YJK C1   5 - 8

Lappi Areena

C:n mestiskarsinnat käyntiin vierasvoitolla RoKista

YJK:n C-03 joukkue aloitti C-nuorten mestiskarsinnat Rovaniemellä RoKin vieraana. Matkalta mukaan tarttuneet 3 pistettä tekivät kotimatkasta lyhyemmän.

Vaikka matkaan lähdettiin lauantaiaamuna jo kuuden pintaan, oli ottelun alku selvää YJK hallintaa. Kotijoukkueella oli vaikeuksia hyökkäysten rakentelussa ja parhaat paikat syntyivät RoKi maalille. Yhden paikan YJK käytti myös hyväkseen, kun Lenni löysi maalin eteen vapaaksi jääneen Nikon joka varmasti ohitti RoKi veskarin.
Maalin jälkeen YJK menetti jäähyjen myötä otettaan ja erän toisella puoliskolla RoKi onnistui ensin tasavajaalla ja hetken päästä ylivoimalla nousemaan ottelussa johtoon.
Ottelun tempo pysyi kovana myös toisessa erässä. YJK:n tasoitusta jouduttiin odottamaan lähes pelin puoliväliin saakka, kunnes laidalta puolittaiseen läpiajoon päässyt Aatu napautti tarkalla kudillaan numeroiksi 2-2. Viisi minuuttia edellisestä Tumppi onnistui Lennin ja Veikan syötöistä ylivoimalla ja vain vajaat minuutti myöhemmin edellisen maalin syötelleet Hämikset nostivat YJK:n jo 4-2 johtoon. Tällä kertaa Lenni teki ja Veikka syötti. Vielä kertaalleen heilahti häkki RoKi moken selän takana toisessa erässä, kun Veikka, Lennin ja Eetun syötöistä iski maalin edestä erätaukolukemiksi 5-2.
Kolmannen erän alkuun RoKin hyökkääjä taklasi Antin vaarallisesti pää edellä laitaan ja joutui tempustaan ennen aikaiseen suihkuun. Onneksi Antti säilyi tilanteesta säikähdyksellä. Saadun 5 minuutin ylivoiman YJK käytti tehokaasti hyväkseen. Ensin Aatu, Artun ja Eetun syötöistä napautti YJK:n kuudennen ja hetken päästä Vallen vihainen viivakuti painui 7 kerran kotijoukkueen verkkoon. Maalin jälkeen vieraiden "jalka nousi hieman kaasulta" ja RoKi tälläsi neljässä minuutissa kolme kevennusosumaa. Aikalisän jälkeen YJK rivit saatiin kasatuksi uudelleen ja RoKi ei enempää osumia saanut. Viimeisen niitin tyhjään RoKi verkkoon upotti ottelun lopussa Jokke.

Näin ollen kausi komeasti voitolla auki. YJK:n maalilla Juholle merkittiin 42 torjuntaa, mutta taitaa osa olla tuosta lukemasta sitä kuuluisaa lapinlisää. Roki maalivahdille 28 koppia.

Tilastot
RoKi

5 - 8

2 - 10 - 43 - 3
6'MaaliHurme Niko
6'MaalisyöttöHämeenaho Lenni
7'Jäähy: 2 minMattola Ville
7'Jäähy: 2 minHakala Aatu
8'Jäähy: 2 minEilola Antti-Jussi
16'Jäähy: 2 minHakala Aatu
28'MaaliHakala Aatu
28'MaalisyöttöMattola Ville
28'MaalisyöttöViio Oliver
30'Jäähy: 2 minKaarlela Aleksi
33'MaaliKorhonen Tuomas
33'MaalisyöttöHämeenaho Lenni
33'MaalisyöttöHämeenaho Veikka
34'MaaliHämeenaho Lenni
34'MaalisyöttöHämeenaho Veikka
34'Jäähy: 2 minHonkakoski Joel
36'MaaliHämeenaho Veikka
36'MaalisyöttöHämeenaho Lenni
36'MaalisyöttöHeikkilä Eetu
42'MaaliHakala Aatu
42'MaalisyöttöPoutanen Arttu
42'MaalisyöttöHeikkilä Eetu
45'MaaliViirret Valtteri
45'MaalisyöttöHämeenaho Lenni
49'Jäähy: 2 minHurme Niko
51'Jäähy: 2 minViirret Valtteri
52'Jäähy: 2 minPoutanen Arttu
59'MaaliHonkakoski Joel
59'MaalisyöttöKaarlela Aleksi