15.00
YJK C2-05, AA-Lohko 6

YJK - He-Ki  9 - 3

Ylivieska

Sunnuntai iltapäivän vastustajaksi saimme Kauhavan Helakiekon. Ottelu alkoi tunnustelevissa merkeissä ja vähän hermostuneesti meidän osaltamme. Ensimmäiset pöytäkirjamerkinnät olivat meidän jäähyjämme, ajassa 9.12 Jimille huitomis rangaistus ja 12:33 Lukakselle estämis jäähy. Jäähyt saatiin pelattua pois ilman takaiskuja. Kun 14.35 Helakiekko otti jäähyn ja ylivoima tuotti tuloksen 15.48, Jimi teki ja Kasperi syötti. 18.08 siirryimme 2-0 johtoon, Kasperi tekijänä ja syöttäjinä Jimi ja Emil. Mitä pidemmälle erä eteni sitä paremmin, olimme kuskin paikalla pelissä. Eka erä päättyi meille 2-0.

Toisen erän alkupuolella 25.07 Lukas teki ja Elias 8 syötti ja 25.21 Jasper teki ja Nina syötti lukemiksi 4-0. 30.51 Heki kavensi tilanteen 4-1. Ajassa 31.27 lukemat 5-1, Kasperi käsialaa ja Tuukka syötti. Ajassa 35.12 Henkka teki ja Markus ja Elias 19 syötti. Toinen erä päättyi 4-1 ja näin ollen toiselle erätauolle siirryttiin lukemissa 6-1.

Kolmanteen erään painotettiin liikkeen ja oman aktiivisuuden merkitystä, jotta ei päästettäisi vastustajaa enää peliin mukaan. Toisin kävi 40.47 Heki kavensi 6-2. Meillä varmaankin oli jo vähän ”vatsa täynnä” tunne ja peli meni lähinnä pelailuksi ja lähdimme vastustajan kurvailuihin mukaan ja pelin tempo laski selvästi. Onneksi kuitenkin ajassa 42.39 Elias 8 teki, Eetu ja Lukas syöttivät lukemiksi 7-2. Pelin voittajasta ei sinänsä ollut epäselvyyttä mutta tämän pelailun käytti seuraavaksi hyväksi Heki 47.04, lukemat 7-3. Loppu oli kuitenkin enää muodollisuus, 53.24 Jasper teki, Henkka ja Markus syöttivät ja pelin loppulukemat teki ajassa 56.53 Elias 8 ja syötön merkkauttivat Niksu ja Eetu. Näin loppulukemat taululla olivat 9-3 ja sinänsä ansaittu voitto meille.

Paljon hyvää, paljon hiottavaa! Peli etenee ja joukkue hitsaantuu pikkuhiljaa peliin ja aika-ajoin peli jo näyttää jääkiekolta.

Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita.

Tilastot

9 - 3

He-Ki
2 - 04 - 13 - 2
9'Jäähy: 2 minVäätäinen Jimi
12'Jäähy: 2 minHeikkinen Lukas
15'MaaliVäätäinen Jimi
15'MaalisyöttöMatikainen Kasperi
18'MaaliMatikainen Kasperi
18'MaalisyöttöVäätäinen Jimi
18'2. maalisyöttöIsojärvi Emil
25'MaaliHeikkinen Lukas
25'MaalisyöttöKiljala Elias 8
25'MaaliBäckman Jasper
25'MaalisyöttöJutila Nina
27'Jäähy: 2 minHeikkinen Lukas
31'MaaliMatikainen Kasperi
31'MaalisyöttöTiinanen Tuukka
35'MaaliJaakola Henry
35'MaalisyöttöHautamäki Markus
35'2. maalisyöttöKippola Elias 19
37'Jäähy: 2 minHeikkinen Lukas
42'MaaliKiljala Elias 8
42'MaalisyöttöMalkamäki Eetu
42'2. maalisyöttöHeikkinen Lukas
53'MaaliBäckman Jasper
53'MaalisyöttöJaakola Henry
53'2. maalisyöttöHautamäki Markus
54'Jäähy: 2 minHautamäki Markus
56'MaaliKiljala Elias 8
56'MaalisyöttöNurmi Niklas
56'2. maalisyöttöMalkamäki Eetu
60'Jäähy: 10 minIsojärvi Emil