Roki Routa - YJK Valkoinen   4 - 3

Lappi areena HH2

LAATUA LAUKAUKSIIN

Aamulla startattiin kohti Rovaniemeä Roki Roudan vieraaksi. Bussimatka meni rattoisasti hyvässä seurassa ja mukavassa pakkassäässä.

Ottelu alkoi tasasissa merkeissä, pelin aaltoillessa soljuvasti molemmissa päädyissä. Ensimmäinen erä päättyi kotijoukkueelle 2-1.

Toinen erä oli, ensimmäisen erän tavoin, tasaista vääntämistä. Harmittavasti Roki sai kaksi aika pikaista maalia ajassa 34:01 ja 34:28, siirtyen 4-1 johtoon. Tässä vaiheessa otimme aikalisän ja kokosimme ajatukset loppuerään. Saimme ajassa 39:07 kavennusmaalin lukemiin 4-2. Edelleen jatkoimme sitkeästi ja se tuotti kavennuksen ajassa 49:01, näin lukemat olivat 4-3. Lopussa otimme vielä Olavin maalilta pois ja saimme vielä vajaan minuutin yrittää tasoitusta 6-5 vastaan. Tässä emme valitettavasti aivan onnistuneet ja näin ottelu päättyi meidän 4-3 tappioon.

Torjuntatilastot olivat niin että Rokilla torjuntoja oli 21 ja meillä Olavilla 32. Sorruimme jälleen meidän perisyntiimme eli ohi laukauksiin. Laukauksia kyllä saimme aikaiseksi mutta valitettavasti ne suuntautuivat ohi maalin. Lopputulos ei valehtele ja Roki oli lukemin 4-3 tänään parempi.

Tilastot
Roki Routa

4 - 3

2 - 12 - 2 -
13'MaaliIsojärvi Emil
26'Jäähy: 2 minPäivärinta Eemil
31'Jäähy: 2 minBäckman Jasper
39'MaaliPäivärinta Miika
39'MaalisyöttöMatikainen Kasperi
49'MaaliMatikainen Kasperi
49'MaalisyöttöSäily Sina-Safira