YJK upeasti pronssille KKP kevätturnauksessa Oulussa!
Julkaistu: 15.04.2019 00.00

YJK upeasti pronssille KKP kevätturnauksessa Oulussa!

YJK F-1 juniorit osallistuivat Oulussa 13.-14.4 pelattuun Kiimingin Kiekkopoikien järjestämään, perinteiseen kevätturnaukseen. Turnaus pelattiin isolla kentällä kolmessa sarjassa ja joukkue osallistui AA+ sarjaan yhdessä seitsemän muun joukkueen kanssa. Lauantaina pelatussa alkusarjassa YJK pelasi kolme ottelua, voittaen ensin Limingan Kiekon 8-4, toisessa pelissä Kiimingin Kiekkopojat 4-1 ja viimeisessä Napapiirin Pantterit Rovaniemeltä 11-0.

Sunnantaina pelattiin todelliseksi trilleriksi muodostunut välieräkamppailu Leppävirran Kiekkoa vastaan. Ottelussa YJK oli 2-0 tappiolla mutta joukkue osoitti luonnetta nousemalla hienon taistelun ansiosta tasoihin. Ratkaisua jouduttiin hakemaan rangaistuslaukauskilpailusta, joka taisi kaikille pelaajille olla uran ensimmäinen laatuaan. Rankkareilla vastustaja oli yhden maalin verran parempi ja eteni näin ollen sarjan finaaliin. Hävityn välierän jälkeen YJK:n pojat joutuivat hetken kasaamaan itseään mutta onneksi pelin jälkeen oli pian ruokailumahdollisuus ja niin kuin sanonta kuuluu: "hyvä ruoka, parempi mieli" :)

Pronssi-ottelussa vastaan asettui oman välieränsä myös hävinnyt ja jo kertaalleen alkusarjassa kohdattu sekä voitettu kotijoukkue Kiimingin Kiekkopojat. Kamppailu oli alkusarjan ottelun tapaan tasainen, päättyen kuitenkin YJK:n voittoon yhtenäisen esityksen jälkeen 5-2. Pelin jälkeen jäällä ja kopissa nähtiin aitoa riemua tuuletuksineen ja halauksineen. Onhan kausi ilman muuta mukavampi päättää voittoon mitalit kaulassa, kuin tappioon!

YJK:n F-1 joukkue pelasi turnauksessa alusta loppuun teeman mukaan, eli rohkeasti, yhdessä ja pelistä nauttien. Kiitos siitä kaikille pelaajille! Kun joukkue pelaa hyvin, niin myös yksilöt pääsevät paremmin esille. Turnauksen tilastot olivatkin mukavaa luettavaa, sillä pistepörssin voitto meni Niilo Jokiselle tehoin 11+1. Myös Nuutti Nikula (4+2), Rasmus Eräpuu (4+1), Luukas Vähätiitto (3+1), Oskari Kippola (3+1) sekä Jaakko Soini (1+3) mahtuivat YJK:n joukkueesta pistepörssin ensimmäiselle sivulle. Kaikki pelit maalissa pelannut Santeri Kokkonen vei nimiinsä turnauksen maalivahtipörssin 86,76 torjuntaprosentillaan. Kaikkiaan onnistumisia saatiin laajalla rintamalla ja tähän on mukava päättää jääkiekkokausi 2018-2019.

Seuran uusimmat

Ylivieskan Jääkarhut ry

www.ylivieskanjaakarhut.fi


Seuran sähköposti

yjk@ylivieskanjaakarhut.fi