D1, AA

RJK - YJK Valkoinen   6 - 2

Raahe

Joskus voisi olla meilläkin onnea mukana...

Varsin kaksijakoinen peli tänään valkoisella joukkueella. Ensimmäinen erä oli meidän hallintaa, laukaukset meille 16-11 mutta se ei auta jos ei maaleja saada tehtyä. Ihmeelliseltä näyttää myös jäähyjen osalta ottelupöytäkirja. Eka erässä RJK:lle vihellettiin neljä jäähyä ja toisessa erässä yksi ja taas meidän osalta prikulleen päinvastoin. Eka erässä yksi jäähy ja toisessa erässä 4 jäähyä.

Toisessa erässä sorruimme jäähyihin ja siihen hyytyi meidän takaa-ajo tässä ottelussa. Paikkoja olisi ollut meilläkin yllin kyllin mutta sisään ei mennyt. Oli läpiajoja, tyhjästä maalista ohi sutimisia, ylärimaa... No näitä voi aina haikailla mutta tehdyt maalit ratkaisee pelin.

Ilonaiheena oli hyvin pyörivä ylivoima jolla saatiin kyllä eka erässä välillä kovaa painetta Raahen maalille. Yhden ylivoima maalin saimme kuitenkin tehtyä.

Meiltä palkittiin ansaitusti hyviä otteita esittänyt Miika Päivärinta (1+1) .

Maalivahtien torjunnat

YJK Olavi Pyy 40 (11+29)

RJK Eemi Keränen 22 (16+6)

... ja lopuksi vielä että onni tulee ansaita...

Tilastot
RJK

6 - 2

1 - 15 - 1 -
6'Jäähy: 2 minTiinanen Tuukka
23'MaaliPäivärinta Miika
28'MaaliMatikainen Kasperi
28'MaalisyöttöPäivärinta Miika
28'Jäähy: 2 minLuoma Numvern
31'Jäähy: 2 minHautamäki Markus
44'Jäähy: 2 minHautamäki Markus