13.45
D1, AAA

Hermes punainen - YJK Musta   8 - 3

Kokkola

D1-Musta matkusti sunnuntai otteluun kokkolaan Hermes punaisen vieraaksi. Ottelu saikin salama-alun kun vierailija YJK siirtyi ylivoimalla 0-1 johtoon hienon kuvion päätteeksi. Ilo oli lyhyt kun hermes tasoitti ottelun seuraavassa vaihdossa. Ensimmäisen erän ensimmäiset 15 minuuttia oli tasaista vääntöä mutta sen jälkeen erä oli täysin hermes hallintaa. Molemmat tekivät vielä maalin ja ensimmäinen erä päättyi lukemiin 2-2.

Toiseen erään valmentaja kaksikko Malkamäki-Nurmi painottivat rauhallisuutta peliin ja ottelun toinen erä olikin hyvää kiekkoa aika-ajoin. Mutta hermes oli tyly isäntä, joukkue käytti paikkansa hyvin ja pisteet jäivät kokkolaan maalein 3-8.

Peli oli jo parempaa kuin eilen jht:ta vastaan mutta vielä on paljon parannettavaa, mutta suunta on oikea.

Torjunnat YJK Perkkiö 59

Hermes Hautala 13

Tilastot
Hermes punainen

8 - 3

2 - 26 - 1 -
1'MaaliHietala Jenna
1'MaalisyöttöKippola Elias 19
1'2. maalisyöttöHeikkinen Lukas
11'MaaliJaakola Henry
11'MaalisyöttöNurmi Niklas
48'MaaliHietala Jenna
48'MaalisyöttöHeikkilä Oskari