Esittely
Ottelutilastot
YJK C1 - S-Kiekko
2018-2019 - C1 - C-nuorten mestis karsinta, lohko 1
Klo 14:00 Ylivieska
14
Lok

Ennakkoinfo


Hallille 12:30

Otteluraportti


Sunnuntaina YJK C:n vieraaksi tuli S-Kiekko Seinäjoelta. Ensimmäinen kohtaaminen Seinäjoella päättyi niukkaan S-Kiekon voittoon, joten odotettavissa oli tiukka vääntö. Runsaslukuinen yleisö pääsi nauttimaan viihdyttävästä ottelusta, jossa erinäisten vaiheiden jälkeen voitto kirjattiin kotijoukkueelle numeroin 9-6.

Ensimmäistä erää oli pelattu 17:26, kun tulostaululle rävähti lukemat 0-4! Ei paljon riemunkiljahduksia kuulunut YJK:n vaihtoaitiosta tai katsomosta. En tiedä mikä valmistautumisessa meni pieleen, mutta S-Kiekko oli selvästi pelin alussa halukkaampi maalipaikoista ratkaisemaan. Valmentajat loivat pelaajiin uskoa, että vielä reilut 2 erää olisi peliä jäljellä ja missään tapauksessa peliä ei vielä ole hävitty. Takaa-ajon käynnisti Lenni parilla maalilla vielä ensimmäisen erän loppuun ja näin erätauolle lukemista 2-4.
Toiseen erään YJK tuli selvästi valmiimpana ja S-Kiekko ei käytännössä päässyt hyökkäämään ollenkaan. Pari minuuttia ehti toinen erä vanheta, kunnes A-J ohitti tarkalla kudillaan S-Kiekon maalivahdin. S-Kiekko oli maalin jälkeen edelleen suurissa vaikeuksissa, mutta YJK ei saanut tasoitusta aikaiseksi. Vajaat 8 minuuttia oli toista erää pelattu, kun S-Kiekko pääsi kolmatta kertaa ylivoimalle ja teki myös kolmannen ylivoimamaalin. Heti perään YJK pääsi yrittämään kavennusta ylivoimalla ja vain 9 sekunnin pyörityksen jälkeen lukemat olivat 4-5. Veikka pääsi iskemään kiekon ohi voimattoman S-Kiekko veskarin, Artun esimerkillisen maskipelaamisen avustamana.

Puolitoistaminuuttia myöhemmin peli tasoittui, kun Niko pelasi maalinedustalla tilanteen loistavasti loppuun saakka. Myös seuraava maali tuli vieraiden verkkoon, kun liekeissä ollut Arttu vei YJK:n ensimmäistä kertaa johtoon. Erän lopussa S-Kiekon pelottavan hyvin toiminut ylivoima toimi jälleen ja toiselle erätauolle mentiin lukemista 6-6.
Erätauolla YJK pelaajat päättivät, että peli voitetaan ja siltä otteet myös kentällä näyttivät. YJK:n 7 maali oli Oliverin käsialaa ja 8-6 maalin iski ylivoimalla Arttu. Loppulukemat 9-6 iski jälleen upean nousun pakin tontilta tehnyt Alpo.

Juholle kirjattiin YJK maalilla 29 ja S-Kiekon maalivahdille 40 torjuntaa. GoOn työmiehen kinttaiden kanssa poseerasi energisen pelin pelannut Arttu.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
C1 9 - 6
(2 - 4) (4 - 2) (3 - 0)
S-Kiekko
8' Jäähy: 2 min Honkakoski Joel

17' Jäähy: 2 min Jylhä Aleksi

17' Maali Hämeenaho Lenni

17' Maalisyöttö Poutanen Arttu

19' Maali Hämeenaho Lenni

19' Maalisyöttö Hämeenaho Veikka

21' Maali Eilola Antti-Jussi

21' Maalisyöttö Viio Oliver

27' Jäähy: 2 min Mattola Ville

28' Maali Hämeenaho Veikka

28' Maalisyöttö Poutanen Arttu

28' Maalisyöttö Hämeenaho Lenni

31' Maali Hurme Niko

31' Maalisyöttö Hakala Aatu

31' Maalisyöttö Heikkilä Eetu

35' Jäähy: 10 min Korhonen Tuomas

35' Maali Poutanen Arttu

35' Maalisyöttö Hämeenaho Veikka

36' Jäähy: 2 min Mattola Ville

36' Jäähy: 2 min Eilola Antti-Jussi

47' Maali Viio Oliver

47' Maalisyöttö Hakala Aatu

47' Maalisyöttö Hurme Niko

49' Jäähy: 2 min Viio Oliver

50' Maali Poutanen Arttu

50' Maalisyöttö Hämeenaho Lenni

50' Maalisyöttö Hämeenaho Veikka

52' Jäähy: 2 min Honkakoski Joel

56' Jäähy: 2 min Korhonen Tuomas

58' Maali Jylhä Aleksi

58' Maalisyöttö Mattola Ville

58' Maalisyöttö Korhonen Tuomas
Lisää uutisia
C1
«  Heinäkuu   »
Kategoriat