C1, C-nuorten mestis karsinta, lohko 1

Sport - YJK C1   2 - 9

Vaasa

Sport kaatui Vaasassa

Sunnuntaina jatkettiin C-nuorten mestiskarsintapelejä Vaasassa, jossa vastaan luisteli toistamiseen isäntäjoukkue Sport. Ensimmäisen pelin tavoin YJK oli tyly vieras ja vei pisteet mukanaan 2-9 numeroin.

Joukkueiden tasoero oli alusta saakka silmiinpistävä. YJK pystyi pitämään paineen helposti kotijoukkueen puolustusalueella. Ensimmäisillä minuuteilla maalinteko oli vaan vaikeaa. Ensimmäinen ylivoimatilaisuus kuitenkin käytettiin tehokkaasti hyväksi ja Arttu pääsi b-pisteiden välistä laukomaan vieraat johtoon. Taas mentiin pitkä pätkä maaleitta, kunnes viimeinkin alkukauden tolppia paukutellut Valle onnistui yllättämään Sport maalivahdin. Seuraavassa vaihdossa kuitenkin kolisi Veetin vartioimassa YJK maalissa, kun hetkellisen nukahduksen kautta Sportille aukesi läpiajopaikka. Erän lopussa sarjan pistepörssiä johtava Lenni vei YJK:n kahden maalin johtoon. Erätauolle lukemissa 1-3.
Toisessa erässä YJK meni menojaan. Erän alussa Aatu teki ylivoimalla YJK:n neljännen maalin. Ennen erän puoltaväliä Lenni tekaisi ottelun toisen osumansa. Seuraavat pari maalia lähtivät 7 sekunnin välein Oliverin lavasta. Tässä vaiheessa Sport vaihtoi maalivahtia. Uusi maalivahti joutui kertaalleen antautumaan toisen erän päätteeksi, kun maalintekoon intoutunut Valle osui maalin edestä alivoimalla. Tilanne kahden erän jälkeen 1-8.
Kolmas erä oli pelailua. Tuomari otti roolia viheltämällä muutaman 10 minuutin jäähyn ja jättämällä viheltämättä selvän päähän kohdistuneen taklauksen. Kolmannessa erässä kumpikin joukkue onnistui kertaalleen maalinteossa. YJK:n osuman niittasi hattutempun viimeistellyt Lenni.

Veetille avausminuutit YJK maalissa ja 19 torjuntaa. Sport maalivahdit olivat tuplasti työllistetympiä ja yhteensä heille 37 koppia. Valmennus palkitsi joukkueen GoOn työmiehenä hirveän työmäärän joukkueen eteen tehneen Alpon.

Tulevana viikonloppuna joukkueen faneja hemmotellaan kahdella kotiottelulla. Lauantaina klo 13:00 alkavassa ottelussa vastaan luistelee Oulaisten jäähallissa KKP/K-Laserin akatemia. Sunnuntaina Ylivieskaan saapuu vieraita Seinäjoelta. Ottelu S-Kiekkoa vastaan alkaa klo 14:00. Tervetuloa kannustamaan Jääkarhut voittoon!

Tilastot
Sport

2 - 9

1 - 30 - 51 - 1
5'MaaliPoutanen Arttu
5'MaalisyöttöHakala Aatu
10'MaaliViirret Valtteri
10'MaalisyöttöHeikkilä Eetu
19'MaaliHämeenaho Lenni
19'MaalisyöttöMattola Ville
19'MaalisyöttöHakala Aatu
21'MaaliHakala Aatu
21'MaalisyöttöHämeenaho Lenni
21'MaalisyöttöViirret Valtteri
28'MaaliHämeenaho Lenni
28'MaalisyöttöJylhä Aleksi
34'MaaliViio Oliver
34'MaalisyöttöHämeenaho Lenni
34'MaalisyöttöMattola Ville
34'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
37'Jäähy: 2 minJylhä Aleksi
38'MaaliViirret Valtteri
38'MaalisyöttöHurme Niko
40'Jäähy: 10 minHakala Aatu
42'Jäähy: 2 minHeikkilä Eetu
42'Jäähy: 10 minHeikkilä Eetu
54'MaaliHämeenaho Lenni
54'MaalisyöttöHakala Aatu
54'MaalisyöttöViirret Valtteri