Ylivieskan Jääkarhuissa nyt myös E2-juniorit
Julkaistu: 23.11.2016 00.00

Ylivieskan Jääkarhuissa nyt myös E2-juniorit

Ylivieskan Jääkarhujen E2 2006 junioreiden toiminta on lähtenyt rivakasti käyntiin, vaikka joukkue aloittikin vasta kesken kauden. Syksyllä näytti vielä siltä, että Jääkarhuihin ei saada kasaan joukkueellista E2 pelaajia. Tilanne on kuitenkin nopeasti parantunut ja meillä tästä mahtavasta lajista nauttii jo kahden kentän verran pelureita. Toivotamme kuitenkin tervetulleeksi kaikki uudet pelaajat mukaan toimintaan! Tule kokeilemaan mukavaan ja aktiiviseen joukkoon jääkiekkoilua ja innostu.

Olemme saaneet mahtavia yhteistyökumppaneita joukkueemme tueksi, ja valtaisa kiitos heille! Yhteistyökumppanit mahdollistavat meille kaikille tämän lajin harrastamisen, ja heidän tukensa on merkittävä. Löydät meidän kaikki yhteistyökumppanit E2 joukkueen osiosta ja pääset navigoimaan itsesi heidän sivuilleen mainosbanneria klikkaamalla. Vielä kerran, suuri kiitos merkittävästä tuestanne junioriurheilua kohtaan.

Joukkueen kotisivuja päivitetään aktiivisesti ja löydät täältä meidän tulevat ottelut kalenterista, sekä kaikkien pelattujen otteluiden tulokset, tilastot ja otteluraportit sitä mukaa kun otteluita pelataan. Joukkuekuva ja pelaajakuvat otetaan heti kun meidän pelipaidat valmistuvat painosta.

Tervetuloa uudelle hienolle Kalajokilaakso Areenalle seuraamaan meidän otteluita. Otteluiden aikana vanhemmat pitävät avoinna ravintolaa josta voit hankkia virvokkeita, pikkunaposteltavaa, kahvia ja äitien leipomia maukkaita leipomuksia. Ja mikäpä olisi jääkiekko ottelu ilman kisamakkaraa! Katso kalenterista tulevat ottelut ja tule kannustamaan jääkarhu junioreita!

Olemme aloitteleva joukkue jolle voitto ei ole kaikki kaikessa, vaan haluamme pelata omalla tasollamme iloista lätkää ja oppia jokaisesta pelistä jotakin uutta.

Jos haluat meidän toimintaan mukaan, ota yhteys Joukkueenjohtaja Markku Soukka 0400-188802 tai markku.soukka(at)prohoc.fi

Seuran uusimmat

Ylivieskan Jääkarhut ry

www.ylivieskanjaakarhut.fi


Seuran sähköposti

yjk@ylivieskanjaakarhut.fi