D1, AA

Cowboys - YJK Valkoinen   8 - 3

Nivala

Cowboys oli askeleen edellä

Paikalliskamppailua oli tarjolla Nivalan hokipyhätössä kun olimme Cowboyssien vieraana. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja peli vyöryi sulavasti päädystä päätyyn. Erän edetessä Cowboys sai tehtyä harmittavasti lukemiksi 4-1.

Toisen erän alkupuolella oli meidän hetkemme, teimme 37 sekunnissa 2 maalia ja tilanne oli kutkuttavasti enää 4-3 kotijoukkueelle. Tässä vaiheessa kotijoukkue otti aikalisän oikeaan aikaan ja saivat koottua rivinsä ja hivuittautuivat vastustamattomasti karkuun meiltä.

Ottelussa oli meilläkin omat hetkemme, mutta emme pystyneet niitä kunnolla hyödyntämään. Ylivoima pyöri välillä mallikkaasti, mutta saimme vain yhden ylivoimamaalin tehtyä. Teimme myös muutamia helppoja virheitä ja niistä vastustaja armottomasti meitä rankaisi.

4 - 14 - 2 -
7'MaaliLuoma Numvern
7'MaalisyöttöMatikainen Kasperi
29'Jäähy: 2 minHeikkinen Lukas
32'MaaliHeikkinen Lukas
32'MaalisyöttöVäätäinen Jimi
36'Jäähy: 2 minVäätäinen Jimi
44'Jäähy: 2 minNurmi Niklas