D1, AA

PyPo - YJK Valkoinen   8 - 3

Pyhäjärvi

TAHMEAA OLI...

Lauantai-illan vierailu Pyhäjärven kiekkopyhättöön oli meille vaikea alusta asti. Ottelu ehti vanheta vain 17 sekunttia kun vastustaja meni 1-0 johtoon. Tästä kuitenkin kokosimme itsemme ja pääsimme peliin mukaan. Ensimmäinen erä oli kohtalaisen tasaista vääntämistä ja erä päättyi kotijoukkueen johtaessa 5-3. Pyhäjärven erikoisuus tässä sarjassa on se että siellä erien välillä jäädytetään jää.

Liekö erätauko jäädyttänyt myös meidätkin, toiseen erään emme saaneet viritettyä takaa-ajoa käynttiin oikein missään vaiheessa. Kotijoukkue teki vielä toisessa erässä 3 maalia ja peli päättyi meidän 8-3 tappioon.

Ottelussa 2. palkinnolla meiltä palkittiin pirteitä otteita esittänyt Sina-Safira Säily. Ykköspalkinnon arvoisesti meillä torjui Olavi Pyy.

Tilastot
PyPo

8 - 3

5 - 33 - 0 -
3'Jäähy: 2 minPäivärinta Eemil
7'MaaliHautamäki Markus
7'MaalisyöttöPäivärinta Eemil
11'Jäähy: 2 minKnuutila Aarni
12'Jäähy: 2 minMatikainen Kasperi
16'MaaliMatikainen Kasperi
16'MaalisyöttöHautamäki Markus
16'2. maalisyöttöLuoma Numvern
20'MaaliPäivärinta Eemil
20'MaalisyöttöSalow Samuli
20'2. maalisyöttöLuoma Numvern
22'Jäähy: 2 minHautamäki Markus