D1, AA

YJK Valkoinen - RJK  5 - 5

Jäähalli

Tasaista vääntöä

D1 Valkoinen sai sarja-avauksessa vastaansa RJK:n Raahesta. Peli oli alusta saakka tasaista vääntöä ja hyökkäykset vyöryivät molempiin päihin vuorotellen. Ensimmäinen erä päättyi meille 3-1 lukemiin.

Toiseen erään RJK lisäsi vauhtia ja sai pelistä erän alussa otteen ja kuroi lukemat ensiin tasuriin ja sitten siirtyivät 3-4 johtoon. Sitten heräsimme pelaamaan ja saimme tehtyä kaksi ylivoimamaalia ja näin siirryimme 5-4 johtoon. Ajassa 49:32 tuli meille pitkä kiekko ja aloitus meidän päähän. RJK otti aikalisän ja mokken pois, voittivat aloituksen ja saivat ohjattua maalin edestä pelin loppulukemiksi 5-5.

Lukemat kuvastavat tasaista peliä ja tästä pelistä jäi kummallekkin yksi piste muistoksi. Kotijoukkueesta palkittiin pirteitä otteita ja erittäin painavia rannevetoja laukonut Emil Isojärvi.

3 - 12 - 4 -
10'MaaliTiinanen Tuukka
10'MaalisyöttöHautamäki Markus
13'MaaliIsojärvi Emil
13'MaalisyöttöPäivärinta Eemil
20'MaaliIsojärvi Emil
20'MaalisyöttöPäivärinta Miika
34'Jäähy: 2 minLuoma Numvern
45'MaaliMatikainen Kasperi
45'MaalisyöttöTiinanen Tuukka
47'MaaliPäivärinta Miika