D-2, Jatkosarja

Hokki Red - YJK Valkoinen   5 - 3

Kajaani

Taistelussa mukana, melkein loppuun saakka!

Melkein ei riitä näissä kekkereissä, tänään sen saimme tuntea karvaasti ihon alla. Peli oli tasaista kahden joukkueen taistelua vähillä pelaajilla. Väsy hiipi jo meilläkin puseroon ja niin se myös hiipi vastustajallekkin. Ajassa 38 minuuttia saimme 5+20 minuutin jäähyn ja siitä Saku joutui jättämään pelin kesken, aika iso vihellys tuomarilta kyseisestä tilanteesta! No itse asiaa katsoo tietenkin aina omasta näkökulmasta ja tuomari omasta, pulinat pois ja tuomio täytäntöön. Tässä vaiheessa tilanne oli meille 3-2 ja peli aivan hyvin hallussa. Vastustaja pääsi ylivoimansa turvin tekemään 2 maalia ja pääsi niskan päälle pelissä ja tästä emme toipuneet. Taistelimme sen minkä tänään saimme riveistämme irti. Paikkoja olisi ollut meilläkin tehdä maaleja enemmänkin.

Tänään meiltä oli Miika Päivärinta oivalla pelipäällä nousten hattutempullaan burgerikerhoon Rasmuksen, Olavin, Henkan ja Aatun seuraksi. Valmentajalla alkaa olla aika lunastaa lupauksensa, sen myös tulen ilolla tekemään! Ansaitusti Miika nappasi palkinnon pelistä. Olavi myös maalissa teki tukun loistavia torjuntoja, pitäen meidät pelissä mukana vaikeina hetkinä.

Maalivahtien torjunnat YJK Olavi Pyy 37 ja Hokki Niko Pajari 26.

Kevätkausi on nyt sarjapelien osalta pulkassa ja plakkarissa valkoisella joukkueella hieno kakkossija kevään jatkosarjasta ja kohti ensiviikon lopun Final Four-turnausta Nivalaan.

Tilastot
Hokki Red

5 - 3

1 - 14 - 2 -
7'MaaliPäivärinta Miika
7'MaalisyöttöPäivärinta Eemil
7'2. maalisyöttöKotimaa Onni
31'MaaliPäivärinta Miika
31'MaalisyöttöTiinanen Tuukka
35'MaaliPäivärinta Miika
35'MaalisyöttöPäivärinta Eemil
37'Jäähy: 5 minKulmala Saku
37'Jäähy: 20 minKulmala Saku