D-2, Jatkosarja

Pyhäjärven Pohti - YJK Valkoinen   1 - 2

Pyhäjärvi

Kullankimalteinen lauantai

Paljon onnea Iivo Niskanen, huikee suoritus voittaa miestenhiihdon kuninkuusmatka olympialaisissa!

Huikee oli meidänkin pelireissu Pyhäjärvelle. Lähdimme peliin vähän alimiehitettynä sairastumisien ja loukkaantumisten vuoksi. Liekö tuo sitten virittänyt joukkueen hyvään iskuun kun iskimme yhdeksällä kenttäpelaajalla Pohdin kimppuun. Alusta saakka peli oli erittäin tasainen ja hyökkäykset aaltoilivat kutakuinkin tasaisesti molempiin päätyihin. Tästä tasaisuudesta kertoo myös torjuntatilastotkin, meillä Olavilla oli 34 torjuntaa ja Pohdin Tiitus Pinolalla 30 torjuntaa. Ajassa 12:17 sai Pohti rangaistuslaukauksen kiekon sulkemisesta maalivahdin alueella. Olavi oli rankkarissa hienosti mukana ja torjui sen varmoin ottein. Ajassa 16:27 Pohti teki ottelun ainokaisen maalinsa ja näin eka erä päättyi 1-0.

Ehkä oli meidän onnemme että erätauolla ajettiin jää ja saimme arvokasta lepoaikaa toiseen erään meidän pakistolle, jotka tekivät tänään kolmella pelaajalla täyden päivätyön upeasti. Toinen erä oli aivan yhtätasainen kuin ensimmäinen. Hyökkäykset aaltoilivat molemmissa päädyissä ja molemmat maalivahdit olivat varmoin ottein ottelussa mukana. Tässä vaiheessa voisi kait käyttää vanhaa sanontaa, "maalin peli". Onneksemme ajassa 31:15 Kasperi tasoitti pelin, syöttäjinä Matias ja Onni.

Pikkaisen meillä alkoi jalka painamaan ottelun edetessä ja otimme ajassa 41,51 Pohdin pyörityksen päätteeksi aikalisän jotta saimme vähän happea pelaajille. Tämä ilmeisesti auttoi ja peli ei olisi voinut saada meidän kannaltamme parempaa loppua. Reilut kaksi minuuttia ennen loppua saimme hyvän pitkän hyökkäyksen Pohdin päätyyn ja sen päätteeksi Rasmus oli unohdettu maalille vapaaksi ja sitähän Rasmus ei jättänyt käyttämättä vaan laittoi kiekon verkon perukoille ajassa 47:56, syöttäjinä jälleen Matias ja Onni.

Tämä oli työvoitto meille ja ehkä kauden makeimpia voittoja, ainakin kun katsoi pelaajien reaktioita ja iloisia ilmeitä.

Palkinnot meiltä nappasivat Aarni Knuutila ja Onni Kotimaa.

Tilastot
Pyhäjärven Pohti

1 - 2

1 - 00 - 2 -
12'Jäähy: 2 minTiinanen Tuukka
31'MaaliMatikainen Kasperi
31'MaalisyöttöTimlin Matias
31'2. maalisyöttöKotimaa Onni
47'MaaliSimilä Rasmus
47'MaalisyöttöTimlin Matias
47'2. maalisyöttöKotimaa Onni