D-2, Jatkosarja

YJK Valkoinen - Hermes sininen  11 - 3

Kalajokilaakso areena

Deekaks valkoinen pelipäällä

Toisiksiviimeiseen sarjapeliin saimme vastaamme Kokkolan Hermeksen. Peli oli alusta asti meillä hyvin hallussa ja saimme vyörytettyä pitkiä hyökkäyksiä vastustajan maalille. Vastustajan maalivahtia ei käynyt kateeksi, sillä sen verran ahnaasti olimme luomassa maalipaikkoja ja maaleja ensimmäisessä erässä. Maalihanat aukesivat ajassa 4:20. Ensimmäinen erä päättyi meille 9-1 ja näin ollen peli oli ratkennut.

Toiseen erään tuli kuitenkin aivan uudelleen pelijuonesta kiinni saanut Hermes. Klassinen esimerkki oli nähtävillä, meillä oli jo maha täynnä ja vastustaja paransi peliään. Erä olikin tasaisempi ja vastustajan maalivahti Eetu Hautala teki tukun upeita torjuntoja pitäen toisen erän tasaisena. Toinen erä päättyi tasan 2-2 ja näin ollen peli meille 11-3.

Meiltä palkinnon sai pirteällä peliesityksellä Saku Kulmala.

Maalivahtien torjunnat, YJK Olavi Pyy 24 ja Hermes Eetu Hautala 51.

Tilastot

11 - 3

Hermes sininen
9 - 12 - 2 -
4'MaaliIsojärvi Emil
4'MaalisyöttöHeikkinen Lukas
4'2. maalisyöttöKnuutila Aarni
6'MaaliHautamäki Markus
6'MaalisyöttöTimlin Matias
6'2. maalisyöttöTiinanen Tuukka
9'MaaliTiinanen Tuukka
9'MaalisyöttöIsojärvi Emil
9'2. maalisyöttöKippola Elias 19
10'MaaliJaakola Henry
10'MaalisyöttöPäivärinta Miika
10'2. maalisyöttöKulmala Saku
11'MaaliKippola Elias 19
11'MaalisyöttöHeikkinen Lukas
11'2. maalisyöttöKulmala Saku
13'MaaliKulmala Saku
13'MaalisyöttöJaakola Henry
22'MaaliKippola Elias 19
22'MaalisyöttöTiinanen Tuukka
22'MaaliPäivärinta Miika
22'MaalisyöttöKippola Elias 19
22'2. maalisyöttöKiljala Elias 8
23'MaaliJaakola Henry
23'MaalisyöttöTimlin Matias
23'2. maalisyöttöHautamäki Markus
42'MaaliJylhä Matias
42'MaalisyöttöIsojärvi Emil
42'2. maalisyöttöNurmi Niklas
44'MaaliHeikkinen Lukas