D-2, Jatkosarja

YJK Musta - Roki viima  5 - 4

Kalajokilaakso areena

Voitto Rokista

D2 Musta sai sunnuntai iltapäiväksi uuden vastustajan kun vastaan luisteli Rovaniemen ylpeys Roki. Ottelu alkoi niinkuin monet ottelut tällä kaudella, annetaan vastustajalle heti maalin etumatka. Onneksi kotijoukkue pääsi heti peliin kiinni ja ensimmäinen erä oli tasainen ja peli aaltoili päästä päähän. Eka erä rokille 2-3.

Toinen erä noudatti samaa kaavaa, erittäin tasaista peliä mutta sillä erolla että erä YJK:lle 3-1 ja koko ottelu 5-4. Hieno voitto pitkästä aikaa mustalle joukkueelle, AAA lohko on kivenkova jossa ei mitään saa ilmaiseksi.

Ottelun alussa valmentajakaksikko Nurmi/Malkamäki painotti kaksinkamppailujen merkitystä sekä sitä että virheitä ei saa pelätä. Se tuotti tulosta ja nyt nähtiin kentällä taisteleva sekä uskalias joukkue. Pelit jatkuvat 3.3 Jäälissä KKP:ta vastaan.

Torjunnat : Myllykangas YJK 26

ROKI Kuru 12 Hyvönen 18

Tilastot

5 - 4

Roki viima
2 - 33 - 1 -
16'MaaliHietala Jenna
16'MaalisyöttöNurmi Niklas
16'2. maalisyöttöKiljala Elias 8
17'MaaliHietala Jenna
17'MaalisyöttöIsojärvi Emil
17'2. maalisyöttöNurmi Niklas
26'MaaliJutila Nina
26'MaalisyöttöHeikkinen Lukas
26'2. maalisyöttöVäätäinen Jimi
34'MaaliMalkamäki Eetu
34'MaalisyöttöHeikkinen Lukas
44'MaaliHietala Jenna
44'MaalisyöttöVäätäinen Jimi