YJK Naiset, Suomi-sarja

YJK Naiset - Kärpät akatemia

Ylivieska

Kärpät edellä maalinteossa

Sunnuntain otteluun karhulauma sai hieman täydennystä ja peliin lähdettiin lähes täydellä kolmella kentällä. Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta murheellisesti, kun kiekko kimposi Virven vartioiman maalin takaa ihmeellisesti suoraan kärppäpelaajan lapaan, joka ei jättänyt tilaisuutta hyödyntämättä. Tästä YJK ei kuitenkaan lannistunut, vaan painoi peliä jatkuvasti kärppäpäätyyn. Mutta erän loput maalit tulivat kuitenkin vierailijan toimesta (0-3). Toisessa erässä karhulauma aloitti tutun takaa-ajon ja pääsikin jo maalin päähän (3-4). Kolmannessa erässä kotijoukkueelle sattui ihmeellisiä lipsahduksia ja takaa-ajo tyrehtyi, kun Kärpät iskivät tylysti neljään otteeseen, vaikka vastustajan päädyssä pyörittiin vähintäänkin yhtä paljon. Lopputulos 4-8. Ottelu oli jääkarhunaisilta pääosin hyvin mallikasta peliä, mutta vastustaja onnistui hyödyntämään maalintekopaikkansa murhaavan tehokkaasti. Ensi viikonloppuna pidetään vapaata ja kahden viikon päästä pelataan kauden viimeinen ottelu.