YJK Naiset, Suomi-sarja

Virkiä - YJK Naiset

Kauhava

Niin lähellä, mutta silti niin kaukana

Ottelu Kauhavan liukkaalla jäällä alkoi kotijoukkueen hienoisella painostuksella, mutta avausmaalia saatiin odotella yli erän puolen välin, kiitos Virven mahtavien torjuntojen. Erän lopussa Virkiä kuitenkin iski kiekon kolmesti YJK-maaliin. Toinen erä oli pelin tasaisin, mutta jälleen vastustaja sai yhden maalin enemmän (tilanne tässä vaiheessa 5-1). Kolmanteen erään lähti sisuuntunut jääkarhulauma, joka näytti emännille, ettei peliä oltu todellakaan vielä ratkaistu. YJK piti kiekkoa ja iski maalin toisensa perään, ja mitä hienompien kuvioiden päätteiksi. Kiri jäi kuitenkin yhden maalin päähän (5-4), mikä jäi vähän harmittamaan. Mutta jälleen annettiin kuitenkin näyte siitä, että osataan pelata tehokasta jääkiekkoa, mutta sama asenne pitäisi pysyä täydet 60 minuuttia. Seuraavaksi pelataan lauantaina Nivalassa klo 10.30... Aamuvirkut tervetuloa katsomaan!