YJK Naiset, Suomi-sarja

YJK Naiset - Nivala Cowboys

Ylivieska

Kun ei pompi, niin ei vaan pompi

Suomisarjan avausottelu alkoi jääkarhuilta hienosti, maalipaikkoja luotiin ja saatiin kaksi onnistumistakin, jälkimmäinen hienon kuvion päätteeksi alivoimalla. Toiseen erään luistelu loppui lähes kokonaan, oma peli sekosi, ja vastustaja pääsi peliin mukaan iskien tilanteen tasoihin. Kolmas erä oli jälleen hyvää peliä ja hyökkäykset toisensa jälkeen vyöryivät Cowboys-maalille, mutta kiekko ei uponnut verkkoon ei sitten millään. Maalivahti Sari Pipinen piti vastustajaa pystyssä, ja taisi se tuomaritoimintakin jälleen herättää keskustelua. Ja niinhän siinä usein käy, kun et itse tee maalia niin vastustaja tekee, ja näin kävi nytkin. YJK lahjoitti vaihtovirheellään ensin johtomaalin ja myöhemmin sekoilulla vielä ottelun ratkaisseen läpiajon. Loppulukemat 5-2 vierailijoille.

Peliesitys oli kuitenkin hyvää, huomioiden, ettei kotijoukkueen kokoonpanossa montaa täysin tervettä karhua ollut. Moni jäi ottelun jälkeen miettimään, että eikö se kiekko ikinä pompi meille näissä naapurikamppailuissa. Mutta tästä ei kuitenkaan lannistuta, vaan harjoitellaan maalintekoa niin jospa sitten saataisiin se ansaittu avausvoitto myös paikallistaistosta.

Seuraava ottelu pelataan ensi sunnuntaina Raksilassa ja sinnekin ovat jääkarhukannattajat tervetulleita!