12.45
C-2, C2 AA Jatkosarja lohko 2

YJK C2 - Hokki/SuPS  6 - 5

Kalajokilaakso Areena

YJK C2 kauden viimeinen sarjapeli pelattiin kotihallissa Kajaanin Hokin ja Suomussalmen SuPS:n yhteisjoukkuetta vastaan. Ensimmäinen peli joukkueiden välillä päättyi Suomussalmella tasan 4-4, joten odotettavissa oli tiukka peli.

Alusta asti oli selvää, että vastustaja oli kovempi, kuin edellispäivän IPK. Ensimmäinen erä eteni kuitenkin loppupuolelle ennen kuin maalihanat aukesivat. Ensin Hokki/SuPS onnistui tasavajaalla ja minuutti myöhemmin Niko tasoitti pelin YJK:n pelatessa ylivoimalla. Erätauolle mentiin kuitenkin vierasjohdossa 1-2.
Toisen erän alkajaisiksi Tumppi tasoitti pelin. Ennen erän puoltaväliä vieraat olivat kuitenkin taas siirtyneet johtoon. Toiselle erätauolle mentiin tasalukemissa 3-3, kun Kassu onnistui ylivoimalla.
Kolmannesta erästä tuli trilleri. Erän alkuun Hokki/SuPS meni johtoon. Minuuttia myöhemmin Iivo tasoitti pelin. 5 minuuttia ennen pelin loppua YJK siirtyi ensimmäistä kertaa johtoon, kun Niko tälläsi päivän toisen maalinsa. Vieraat eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan peli oli jälleen tasalukemissa vajaat minuutti YJK johto-osuman jälkeen. Pelin sankariksi nousi hattutempun saalistanut Niko, joka pysäytti läpiajonsa päätteeksi digitaalit ajassa 59:59. Erittäin maukas voitto ja hyvä maku kauden päätöskamppailusta.
Jerelle YJK maalissa 31 torjuntaa ja vierailijoiden maalivahdille 40 torjuntaa.

Tilastot

6 - 5

Hokki/SuPS
1 - 22 - 13 - 2
12'Jäähy: 2 minHonkakoski Joel
15'MaaliHurme Niko
15'MaalisyöttöPoutanen Arttu
15'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
24'MaaliKorhonen Tuomas
24'MaalisyöttöRuuska Iivo
28'Jäähy: 2 minEilola Antti-Jussi
31'MaaliVäätäinen Kasperi
31'MaalisyöttöHonkakoski Joel
31'MaalisyöttöPoutanen Arttu
41'Jäähy: 2 minTimlin Olli
42'MaaliRuuska Iivo
42'MaalisyöttöHurme Niko
42'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
48'Jäähy: 2 minPoutanen Arttu
54'MaaliHurme Niko
54'MaalisyöttöKorhonen Tuomas