YJK C2 - K-Laser/KKP  5 - 2

Oulaisten jäähalli

Pisteet K-Laser/KKP:ltä

YJK C2 - K-Laser/KKP

Lauantaina YJK C2 lähti purkamaan Ylivieskan hallin kotiotteluiden sumaa naapurikaupungin Oulaisten halliin. Vastaan luisteli K-Laser/KKP yhteisjoukkue, jota vastaan Oulussa kärsittiin maalin tappio.
Kauden toinen kohtaaminen joukkueiden välillä oli alusta saakka YJK:n hallintaa. Vaikka oululaiset pääsivät ensimmäisessä erässä kolmesti pyörittämään ylivoimaa, parhaat maalintekopaikat olivat kotijoukkueella. Maalipaikoissa oltiin kuitenkin huolimattomia, mm puolenkymmentä läpiajoa jäi vaille tulosta. Kertaalleen YJK kuitenkin ensimmäisessä erässä onnistui, kun Kassun väkevän haaston jälkeen Arttu pääsi tälläämään siniviivan tuntumasta kiekon voimalla ohi Laser maalivahdin.
Toisessa erässä YJK lisäsi tempoa ja hallinta siirtyi vielä selvemmin isännille. Erän alkuun myös maalinteossa onnistuttiin, kun Kassu ja Ville onnistuivat parin minuutin välein. Jere YJK:n maalinsuulla nollasi vieraiden yritykset.
Kolmannen erän alussa YJK:n ote herpaantui hetkeksi ja K-Laser/KKP pääsi kaventamaan. Onneksi vastustajan maali herätti kotijoukkueen vielä taistelemaan. Seuraavat kaksi maalia merkittiin taas YJK:n sarakkeeseen, kun ensin Niko osui ylivoimalla ja hetkeä myöhemmin Artun rannari yllätti K-Laser/KKP:n maalivahdin. Vaikka vieraat vielä yhden kavennusmaalin onnistuivatkin pelin lopussa tekemään, hyydytti YJK takaa-ajoyrityksen fiksulla pelaamisella. Näin pisteet lähtivät Oulaisista Ylivieskaan loppunumeroiden ollessa 5-2.
Jerelle 39 torjuntaa ja K-Laser/KKP:n maalivahdille 36 torjuntaa.

Tilastot

5 - 2

K-Laser/KKP
1 - 02 - 02 - 2
3'Jäähy: 2 minVäätäinen Kasperi
6'Jäähy: 2 minJylhä Aleksi
13'MaaliPoutanen Arttu
13'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
13'MaalisyöttöKaarlela Aleksi
15'Jäähy: 2 minPoutanen Arttu
18'Jäähy: 2 minEilola Antti-Jussi
22'MaaliVäätäinen Kasperi
22'MaalisyöttöViirret Valtteri
24'MaaliMattola Ville
24'MaalisyöttöViirret Valtteri
33'Jäähy: 2 minMattola Ville
46'MaaliHurme Niko
46'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
46'MaalisyöttöMattola Ville
48'MaaliPoutanen Arttu
48'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
48'MaalisyöttöViirret Valtteri