C-2, C2 AA Jatkosarja lohko 2

Hermes Österbotten - YJK C2   4 - 4

Kokkolan jäähalli

Pistetili auki Kokkolassa

YJK C2 jatkoi vierasotteluiden sarjaa Kokkolassa Hermeksen vieraana. Joukkueessa jyllänneen mahataudin seuraksena oli epävarmaa saadaanko joukkuetta jalkeille ollenkaan, mutta lauantai aamuna onneksi 12 pelaaja oli pelikunnossa.
YJK oli hyvin valmistautunut otteluun. Edellisviikonlopun ongelmat oli käyty tarkasti läpi ja virheistä oli otettu opiksi. Ensimmäisessä erässä Hermes tuli alkuun voimalla. YJK:n maalilla pelannut Jere oli kuitenkin huikeassa vireessä, ja nollasi Hermeksen yritykset kerta toisensa jälkeen. Tuomari näki varsin yksipuolisesti vain vieraiden rikkeet ja eka erässä alivoima tapettiin kahdesti. Toisen jäähyn päätyttyä Arttu hyppäsi suoraan jäähyaitiosta mukaan hyökkäykseen ja pelasi Kassun läpi yksin maalivahtia vastaan. Kassun räväkkä ranne teki taas tuhojaan ja YJK taukojohtoon 0-1.
Toisessa erässä YJK pystyi edelleen pitämään Hermeksen poissa parhailta maalintekopaikoilta. Muutaman kerran YJK:n pelaajat kilisyttelivät tolppia ennen kuin erän lopussa Tumppi pelasi Alpon laukauksen reboundin verkkoon. Toiselle erätauolle lähdettiin lukemissa 0-2.
Heti kolmannen erän alussa Hermes avasi maalitilinsä. Vain muutama minuutti myöhemmin Valle siirsi YJK:n jälleen kahden maalin johtoon. Erän puolenvälin jälkeen YJK:lle vihellettiin erittäin kyseenalainen jäähy ja valitettavasti Hermes onnistu saamansa ylivoiman hyödyntämään. Heti seuraavassa vaihdossa Kassu päivän toisella kaapillaan siirsi YJK:n 2-4 johtoon. Maalin jälkeen tuomari otti taas roolia ja vihelsi pari jäähyä perätysten vieraille. Ensimmäinen jäähy saatiin tapetuksi, mutta toinen kostautui ja taululle lukemiksi 3-4. Peli kääntyi viimeiselle minuutille ja Hermes otti maalivahdin pois ja yritti tasoitusta ylivoimalla. Vain 27 sekuntia jäi kelloon, kun kotijoukkue onnistui maalinedushässäkästä kiekon YJK maaliin sohimaan. Näin pisteet jaettiin lukemin 4-4.
Samat joukkueet kohtaavat parin viikon päästä 3.2. uudelleen, tällä kertaa Ylivieskassa. Luvassa varmasti taas jännitysnäytelmä, joten tervetuloa katsomoon kannustamaan YJK voittoon!

Tilastot
Hermes Österbotten

4 - 4

0 - 10 - 14 - 2
8'Jäähy: 2 minHonkakoski Joel
12'Jäähy: 2 minPoutanen Arttu
14'MaaliVäätäinen Kasperi
14'MaalisyöttöPoutanen Arttu
31'Jäähy: 2 minPoutanen Arttu
33'Jäähy: 2 minEilola Antti-Jussi
37'MaaliKorhonen Tuomas
37'MaalisyöttöJylhä Aleksi
44'MaaliViirret Valtteri
44'MaalisyöttöEilola Antti-Jussi
44'MaalisyöttöTimlin Olli
51'Jäähy: 2 minKorhonen Tuomas
52'MaaliVäätäinen Kasperi
52'MaalisyöttöPoutanen Arttu
52'MaalisyöttöTimlin Olli
53'Jäähy: 2 minKorhonen Tuomas
56'Jäähy: 2 minPoutanen Arttu
58'Jäähy: 2 minOja Johannes