14.30
C-2, C2 AA Alkusarja lohko 2

KKP/Laser Akatemia - YJK C2   2 - 6

Linnanmaan jäähalli

Viikonlopun Tornio-Oulu reissun toinen peli pelattiin Linnanmaalla KKP/Laserin yhdistelmäporukkaa vastaan. Vastustaja olikin tällä kertaa astetta kovempi kuin aikaisemmissa sarjapeleissä.

Kotijoukkue aloitti maalinteon, kun vajaan minuutin pelin jälkeen KKP/Laser pääsi pyörittämään ylivoimaa. Montaa kertaa ei olla tällä kaudella tappioasemaan jouduttu, mutta nyt ensimmäiselle erätauolle mentiin lukemissa 1-0. Toiseen erään YJK lisäsi vauhtia. Maalipaikat jakautuivat selvästi vieraiden hyväksi. Kotijoukkueen maalivahti piti kuitenkin joukkuettaan pystyssä. Valle toi kuitenkin YJK:n tasoihin tahtomaalillaan. Viimeiseen erään lähdettiin tasatilanteessa 1-1. Kolmannen erän alku oli YJK hallintaa. Niin vaan kesken YJK painostuksen kotijoukkue onnistui kaatamaan vieraille kylmän suihkun niskaan ja meni uudestaan johtoon. YJK ei kuitenkaan maalia säikähtänyt, vaan pari minuuttia myöhemmin Valle näytti sitkeyttään toistamiseen ja tasoitti pelin. Tasoituksen jälkeen peli kääntyi täysin YJK:n haltuun. Vajaat pari minuuttia tasoituksesta Niko vei vieraat ensi kertaa johtoon ja YJK ei enää asemastaan luopunut, vaikka tuomaritkin yrittivät kotijoukkuetta auttaa. Saman alivoiman aikana ensin Kassu polkaisi pakilta karkuun ja jätti maalivahdin vaille mahdollisuutta ja puoli minuuttia myöhemmin Iivo siirsi YJK:n 2-5 johtoon. Pelin loppulukemat 2-6 laukoi siniviivalta lämärinsä virittänyt Aleksi K.

Ollille 26 torjuntaa, KKP/Laser Matilalle 47 torjuntaa. Alkusarjan viimeisessä pelissä lauantaina 2.12. klo 15 YJK kohtaa Ylivieskaan kylään saapuvan Sotkamon Kiekon. Tervetuloa seuraamaan laadukasta kiekkoviihdettä!

Tilastot
KKP/Laser Akatemia

2 - 6

1 - 00 - 11 - 5
0'Jäähy: 2 minTimlin Olli
15'Jäähy: 2 minOja Johannes
16'Jäähy: 2 minRuuska Iivo
18'Jäähy: 2 minEilola Antti-Jussi
19'Jäähy: 2 minPoutanen Arttu
19'Jäähy: 2 minViirret Valtteri
29'MaaliViirret Valtteri
29'MaalisyöttöMattola Ville
29'MaalisyöttöHurme Niko
35'Jäähy: 2 minViirret Valtteri
39'Jäähy: 2 minJylhä Aleksi
45'MaaliViirret Valtteri
45'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
45'MaalisyöttöHurme Niko
47'MaaliHurme Niko
47'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
47'MaalisyöttöJylhä Aleksi
48'Jäähy: 2 minOja Johannes
51'Jäähy: 2 minViirret Valtteri
51'MaaliVäätäinen Kasperi
52'MaaliRuuska Iivo
54'MaaliKaarlela Aleksi
57'Jäähy: 2 minRuuska Iivo