13.30
D-2, Alkusarja

YJK Valkoinen - Cowboys  6 - 5

Kalajokilaakso areena

Paikalliskamppailut on tämän lajin suola, varsinkin kun pelit ovat tasaisia. Tänään YJK Valkoinen oli melkein alusta asti hereillä, ensimmäisen vaihdon Cowboyssien maalia lukuunottamatta. Tämän jälkeen peli oli hyvin hallinnassa ja saimme luotua hyviä tilanteita vastustajan maalille. Vastustan valmentaja joutui ottamaan aikalisän jo ottelun alussa ajassa 9:53 ja herättelemään omiaan pelaamaan. Hyvin kuitenkin kestimme vastusajan lähentelyt meidän maalille. Ensimmäinen erä päättyi meille 4-2.

Erätauolla painotettiin liikkeen merkitystä ja sijoittumista kentällä, tiedettiin että vastustaja lisäisi varmasti luistelua ja liikettä. Cowboys saikin heti toisen erän alkuun 4-3 kavennusmaalin. Ajassa 33:22 vastustaja tasoitti pelin. Pelistä tuli viimeistään tässä vaiheessa aikamoinen trilleri katsojille ja miksei myös valmentajille. Ajassa 37:45 katkaisi Elias hienosti vastustajan hyökkäyksen ja lähti nousuun ja veti hienosti ranteella ylämummoon lukemiksi 5-4. Sitten olikin meillä tukala paikka, saimme kaksi jäähyä ja jouduimme kahden miehen alivoimalle. Kuitenkin ajassa 41:41 Eemil teki alivoimalla lukemiksi 6-4 ja kestimme upeasti kahden pelaajan alivoiman ilman takaiskuja. Kolme minuuttia ennen pelin loppua Cowboys teki vielä 6-5 kavennusmaalin. Pelin lopussa Cowboys otti ajassa 48:06 pelin ensimmäisen jäähynsä. Tähän vähän tyssäsi vastustajan rynnistys, vaikka ottivatkin maalivahdin pois viimeisen puolenminuutin kohdalla.

Hyvä peli meiltä, saimme omalla pelillä vastustajan peliä pois uomasta ja teimme yhden maalin enemmän ja sehän jääkiekossa riittää.

Tilastot

6 - 5

Cowboys
4 - 22 - 3 -
4'MaaliKulmala Saku
4'MaalisyöttöKiljala Elias 8
7'MaaliTimlin Matias
7'MaalisyöttöKiljala Elias 8
9'MaaliMatikainen Kasperi
9'MaalisyöttöKotimaa Onni
9'2. maalisyöttöBäckman Jasper
13'MaaliKiljala Elias 8
13'MaalisyöttöTimlin Matias
28'Jäähy: 2 minTiinanen Tuukka
31'Jäähy: 2 minKulmala Saku
37'MaaliKiljala Elias 8
38'Jäähy: 2 minMatikainen Kasperi
39'Jäähy: 2 minKiljala Elias 8
41'MaaliMatikainen Kasperi
41'MaalisyöttöPäivärinta Eemil
41'2. maalisyöttöKulmala Saku