C-2, C2 AA Alkusarja lohko 2

JHT S - YJK C2   2 - 14

Kalajoen jäähalli

YJK C2 jatkaa pistemenetyksittä

YJK:n ja JHT:n nollakolmoset ovat iskeneet vastakkain tasaisesti viime vuosina useamman kerran. Sunnuntaina peli oli tasainen vain ottelun ensimmäisen minuutin.
YJK tuli peliin hyvin valmistautuneena ja selvästi kotijoukkuetta halukkaampana, vaikka ensimmäisessä vaihdossa JHT saikin paineen luotua YJK päätyyn. Kolmas vaihto toi tullessaan myös ensimmäisen maalin, kun Jokke ei jättänyt paikkaa käyttämättä. Puolitoistaminuuttia myöhemmin Johannes vei vieraat kahden maalin karkumatkalle. Ote oli selvästi YJK:lla, mutta lisä maaleja saatiin odotella erän puoliväliin, jolloin parin minuutin välein Aleksi ja Kassu ohittivat JHT maalivahdin. Ensimmäiselle erätauolle 0-4 lukemissa.
Toisen erän alkuun kotijoukkue oli selvästi satsannut kaikkensa päästäkseen mukaan peliin. Pelinopeus ja kaksinkamppailujen voittaminen oli kuitenkin niin selvästi YJK:n hallussa ettei JHT pyristelyt auttaneet. Erän puoleenväliin mennessä YJK oli siirtynyt jo 0-7 johtoon Villen, Vallen ja Kassun toimiessa maalareina ja JHT vaihtoi maalivahtia. Moken vaihto ei heti herättänyt JHT:ta vaan seuraavassa vaihdossa Kassun tulinen ranne löysi taas tiensä kotijoukkueen verkkoon. Erän lopussa JHT onnistui yllättämään vähillä töin olleen Ollin ja Ville naulasi erän loppulukemiksi 1-9.
Kolmas erä oli muodollisuus ja näytti siltä, ettei YJK enää syttynyt pelaamaan ja JHT:lta oli sekä virta, että motivaatio loppu. YJK valmennuksen motivointi kuitenkin auttoi viemään viimeisenkin erän kunnialla loppuun. Ensin Valle vei vieraat 1-10 johtoon ja heti perään JHT onnistui hyödyntämään ylivoimansa. Kotijoukkueen kavennus toi selvästi uutta virtaa YJK pelaajien pohkeisiin ja erän lopussa Kassu, Jokke, Johannes ja Iivo kaunistelivat loppulukemiksi 2-14.
Ollille YJK maalilla 16 torjuntaa, JHT:n maalivahtikaksikolle 45 koppia. YJK:sta palkittiin ansaitusti tehot 4+1 takonut Kassu. Pelit jatkuvat lauantaina 4.11. klo 12:15 Ylivieskassa, jossa vastaan luistelee Haapaveden HaU Huskit.

Tilastot
JHT S

2 - 14

0 - 41 - 51 - 5
1'MaaliHonkakoski Joel
1'MaalisyöttöViirret Valtteri
2'MaaliOja Johannes
10'MaaliJylhä Aleksi
13'MaaliVäätäinen Kasperi
13'MaalisyöttöHurme Niko
23'MaaliMattola Ville
23'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
25'Jäähy: 2 minTimlin Olli
27'MaaliViirret Valtteri
27'MaalisyöttöRuuska Iivo
33'MaaliVäätäinen Kasperi
33'MaalisyöttöMattola Ville
34'MaaliVäätäinen Kasperi
36'MaaliMattola Ville
36'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
39'Jäähy: 2 minMattola Ville
46'MaaliViirret Valtteri
46'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
47'Jäähy: 2 minJylhä Aleksi
48'MaaliVäätäinen Kasperi
48'MaalisyöttöHonkakoski Joel
51'MaaliHonkakoski Joel
51'MaalisyöttöViirret Valtteri
58'MaaliOja Johannes
58'MaalisyöttöTimlin Olli