C-2, C2 AA Alkusarja lohko 2

YJK C2 - PaKa  13 - 2

Kalajokilaakso Areena

YJK C2 - PaKa

Lauantaina YJK C2 vieraaksi saatiin Pallo-Karhut Kuusamosta. PaKan alkukausi oli mennyt iloisissa merkeissä ja joukkue löytyi sarjataulukosta sijalta 2. Toki pari peliä PaKa oli ehtinyt pelata enemmän, kuin YJK.
Kentällä joukkueiden tasoero kävi selväksi varsin äkkiä, vaikka PaKa kieltämättä parhaiten pystyi YJK:n tähän mennesä kohdatuista vastustajista haastamaan. Ensimmäiselle erätauolle mentiin tilanteessa 3-0 Johanneksen kahden ja Iivon yhden maalin turvin.
Toisen erän alkuun Niko ja Aleksi tekivät vajaaseen minuuttiin maalit mieheen ja peli näytti lopullisesti ratkenneen. PaKa käytti 5-0 tilanteessa aikalisän, joka näytti toimivan hyvin, sillä vain 11 sekuntia aloituksen jälkeen Jere sai kaivaa kiekon YJK maalista. Kavennusosuma ei sinänsä huojuttanut pelin asetelmia vaikka Kuusamolaiset saivatkin toiseen erään vielä toisenkin maalin värkättyä. YJK vastasi erän lopussa kolmella maalilla, Kassun, Tuukan ja Nikon toimiessa maalareina.
Kolmannessa erässä vain kahdella kentällisellä pelanneet vieraat alkoivat selvästi väsymään ja kotijoukkue kaunisteli loppulukemia vielä viisi kertaa. Erän hahmo ja YJK:n parhaana palkittu oli kolmesti osunut Jokke. Myös Tumppi ja Kassu saivat nimensä maalintekijälistaan. Loppulukemat siis 13-2, täsmälleen samat lukemat olivat viime kaudella kahdesti joukkueiden kohdatessa. Jerelle YJK maalissa 23 torjuntaa ja PaKan virkaveljelle 65 koppia.

YJK siirtyi voiton turvin sarjakärkeen, tosin viisi joukkuetta on tasapisteissä. Kaikilla muilla kärkijoukkueilla on kuitenkin vähintään yksi peli enemmän pelattuna.

Tilastot

13 - 2

PaKa
3 - 05 - 25 - 0
5'MaaliRuuska Iivo
5'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
8'Jäähy: 2 minPoutanen Arttu
14'MaaliOja Johannes
14'MaalisyöttöPoutanen Arttu
14'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
14'Jäähy: 2 minTimlin Olli
15'Jäähy: 2 minVäätäinen Kasperi
18'MaaliOja Johannes
22'MaaliHurme Niko
22'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
23'MaaliJylhä Aleksi
24'MaaliVäätäinen Kasperi
24'MaalisyöttöMattola Ville
24'MaalisyöttöHurme Niko
27'Jäähy: 2 minRuuska Iivo
30'MaaliSoukka Tuukka
30'MaalisyöttöViirret Valtteri
30'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
35'Jäähy: 2 minOja Johannes
38'MaaliHurme Niko
44'Jäähy: 2 minViirret Valtteri
44'Jäähy: 10 minPoutanen Arttu
47'MaaliHonkakoski Joel
47'MaalisyöttöMattola Ville
47'MaalisyöttöEilola Antti-Jussi
48'MaaliKorhonen Tuomas
48'MaalisyöttöMattola Ville
49'MaaliHonkakoski Joel
49'MaalisyöttöViirret Valtteri
49'MaalisyöttöTimlin Olli
52'MaaliHonkakoski Joel
52'MaalisyöttöEilola Antti-Jussi
58'MaaliVäätäinen Kasperi
58'MaalisyöttöViirret Valtteri
58'MaalisyöttöMattola Ville