C-2, C2 AA Alkusarja lohko 2

YJK C2 - RJK R  12 - 0

Kalajokilaakso Areena

Sarja auki voitolla RJK:sta

YJK C2 aloitti sarjapelit kotiottelulla Raahen Jääkiekkoklubin isäntänä. Tällä kertaa isännät eivät olleet vieraskoreita, vaan lähettivät Raahelaiset kotimatkalle 12-0 tappio niskassa.

Ottelun alku oli hermostunutta peliä molemmilta joukkueilta. YJK:n pelissä näkyi selvästi kolmen viikon tauko otteluista ja ensimmäisen sarjapelin jännitys. Mitä pidemmälle erä jatkui, sen selvemmin hallinta kääntyi kotijoukkueen eduksi. Reilut 13 minuuttia jouduttiin kuitenkin odottamaan ensimmäistä maalia. Kassun terävä rannari ei jättänyt RJK:n läpi pelin hyvin torjuneelle maalivahdille mitään mahdollisuuksia. Minuutti ennen erän loppua Kassu osui vielä toistamiseen ja erätauolle siirryttiin numeroissa 2-0.

Toiseen erään YJK löysi pelin rentouden ja tempo oli selvästi RJK:lle liian kovaa. YJK:lle erässä 4 maalia Nikon, Kassun, Iivon ja Johanneksen toimiessa maalareina.

Kolmas erä oli enää muodollisuus, mutta YJK toteutti hyvin omaa pelitapaa ja määräsi pelin temmon loppuun saakka. RJK sai luotua pelin vaarallisimmat paikkansa kolmannessa erässä, mutta tänään YJK maalilla torjunut Olli ei ollut yllätettävissä. Hieno nollapeli Ollille! Sen sijaan RJK nuotasta kiekko poimittiin erässä kuusi kertaa. Maalareina kunnostautuivat pelissä 4 maalia takonut Kassu sekä Jokke, A-J, Iivo, Ville ja Johannes.
Ollille YJK maalilla 24 torjuntaa, RJK:n Anttilalle 57 koppia.

YJK C2 pelit jatkuvat sunnuntaina 1.10. jolloin Ylivieskaan saapuu vierailulle Kuhmon KuKi HT. Ottelu alkaa klo 11:45.

Tilastot

12 - 0

RJK R
2 - 04 - 06 - 0
1'Jäähy: 2 minViirret Valtteri
13'MaaliVäätäinen Kasperi
13'MaalisyöttöRuuska Iivo
18'MaaliVäätäinen Kasperi
24'MaaliHurme Niko
24'MaalisyöttöHonkakoski Joel
24'MaalisyöttöJylhä Tuomas
25'MaaliVäätäinen Kasperi
25'MaalisyöttöPoutanen Arttu
25'MaalisyöttöMattola Ville
28'MaaliRuuska Iivo
28'MaalisyöttöViirret Valtteri
28'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
33'Jäähy: 2 minVäätäinen Kasperi
39'MaaliOja Johannes
39'MaalisyöttöEilola Antti-Jussi
40'Jäähy: 2 minViirret Valtteri
45'MaaliVäätäinen Kasperi
45'MaalisyöttöMattola Ville
46'Jäähy: 2 minTimlin Olli
50'MaaliHonkakoski Joel
50'MaalisyöttöJylhä Aleksi
50'MaalisyöttöEilola Antti-Jussi
52'MaaliEilola Antti-Jussi
52'MaaliRuuska Iivo
52'MaalisyöttöViirret Valtteri
52'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
56'MaaliMattola Ville
56'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
56'MaalisyöttöViirret Valtteri
59'MaaliOja Johannes