YJK Naiset, Mestiskarsinta

Hermes - YJK Naiset

Kokkola

Tiukkaa vääntöä länsirannikolla

YJK Naisten peli Kokkolassa alkoi melko mollivoittoisesti Hermeksen iskiessä viiteen minuuttiin taululle 3-0 lukemat. Tästä peli kuitenkin jälleen parani ja YJK sai koottua rivejään kaventaen tilanteeksi 3-1. Toinen erä oli jääkarhuilta ottelun parasta peliä ja maaliverkkoa pöllyytettiin kahteen otteeseen. Tosin vastustaja iski täsmälleen yhtä monesti, joten erätauolle mentiin taas kahden maalin takaa-ajo asemassa. Kolmas erä olikin sitten täysi katastrofi ja kaksi erää kestänyt hyvä taistelu valui hukkaan. Loppulukemat 11-3 Hermekselle. Kehitystä oli kuitenkin havaittavissa, sillä karhulauma onnistui pitämään ottelun jo kaksi erää erittäin tasaisena. Olisiko seuraavassa pelissä paikka pistää vielä paremmaksi...