C-2, Harkkapelit

YJK C2 - IPK C2  10 - 1

Kalajokilaakso areena

C2 joukkueen kausi käyntiin harkkapelillä IPK:ta vastaan

YJK:n C2 junnut aloittivat kauden 17-18 pelit harkkapelillä IPK:ta vastaan. Pelin avulla oli tarkoitus päivittää valmentajille ja myös pelaajille missä mennään kesän erittäin kovan harjoituskauden jälkeen. Vastustajana IPK sarjatasoa ylempänä pelaavana joukkueena oli tason mittaukseen tarkoituksella valittu. Yllättävää kyllä IPK:ta vastaan ei oltu myöskään aikaisemmin pelattu.

Alun hermoilun jälkeen peli lähti YJK:n osalta hyvin liikkeelle. Heti pelin alussa saatu jäähy tapettiin ja 4 peliminuutin jälkeen Kassu räväytti terävällä ranteellaan kotijoukkueen johtoon. Vajaa minuutti myöhemmin Valle pelasi tilanteen esimerkillisesti loppuun ja napautti tilanteeksi 2-0. Erä oli selvästi YJK hallintaa, mutta lisämaaleja ei nähty.

Toisen erän alku käänsi pelin lopullisesti YJK:n eduksi. Vajaaseen viiteen minuuttiin tehdyt kolme lisämaalia vapauttivat kotijoukkueen peliä entisestään. YJK teki vielä pari maalia lisää ennen kuin IPK:kin sai kuparisen rikki. Erän YJK maalintekijät Aleksi, Iivo, Kassu ja Niko kahdesti. Kaksi ensimmäistä erää maalilla hyvin torjuneelle Ollille alkupelissä 17 torjuntaa.

Kolmanteen erään tempo laski selvästi. Sekä selvät lukemat taululla, että ensimmäinen 3 x 20 minuutin erillä pelattu peli varmasti vaikuttivat asiaan. IPK:n hyökkäykset kolmannessa erässä jäivät vähäisiksi. Pääasiassa kiekko pyöri vieraspäädyssä. Kolmannessa erässä IPK maalivahti sai kaivaa kiekon selkänsä takaa vielä kolmesti Johanneksen, Artun ja hatrickin viimeistelleen Nikon toimiessa maalareina. Kolmanteen erään YJK maalille luistelleelle Jerelle erässä 5 torjuntaa.

Peli kertoi selvästi, että oikeita asioita on tehty kesän aikana. Joukkueiden välillä oli selkeä ero fysiikassa ja pelinopeudessa.
C2 pelit jatkuvat tulevana viikonloppuna Vaasassa Eagles-Cupissa. Siellä vastaan luistelee kolme AAA-lohkon joukkuetta Sport, Diskos ja S-Kiekko.

Tilastot

10 - 1

IPK C2
2 - 05 - 13 - 0
1'Jäähy: 2 minJukkola Olli
4'MaaliVäätäinen Kasperi
4'MaalisyöttöTimlin Olli
4'MaaliViirret Valtteri
10'Jäähy: 2 minSoukka Tuukka
21'MaaliJylhä Aleksi
21'MaalisyöttöHurme Niko
24'MaaliRuuska Iivo
24'MaalisyöttöViirret Valtteri
25'MaaliVäätäinen Kasperi
25'MaalisyöttöPoutanen Arttu
27'MaaliHurme Niko
27'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
27'MaalisyöttöRuuska Iivo
33'MaaliHurme Niko
33'MaalisyöttöRuuska Iivo
42'Jäähy: 2 minJylhä Aleksi
49'MaaliOja Johannes
49'MaalisyöttöPoutanen Arttu
50'Jäähy: 2 minPoutanen Arttu
53'MaaliPoutanen Arttu
53'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
57'MaaliHurme Niko
57'MaalisyöttöRuuska Iivo