14.30
D-2, D2 jatkosarja

YJK D2 - Kiekko-Oulu  2 - 2

Kalajokilaakso Areena

Tänään vastassa Kiekko-Oulu, pari viikkoa sitten pelattiin Puustelliturnauksessa tasapeli, joten odotettavissa oli tiukka peli.

Meidän kokoonpanoon toi muutoksia Lilianin poissaolo. Eliel laitettiin siskon tilalle pakistoon ja hyökkäykseen sekä neljänneksi pakiksi saatiin apuja E1 joukkueesta.

Kiekko-Oulu pääsi ekassa erässä jo 2-0 johtoon ja toinen erä oli tasaista puurtamista eikä kotijoukkue tehnyt paikoista maaleja. Erän loppupuoliskolla Eliel palautettiin omalle paikalle Juhon ja Olivian rinnalle hyökkäämään ja Aatu laitettiin puolustustehtäviin. Jossa pelasikin pelikavereiden mielestä "jäätävästi".Ykkösketju innostui hyökkäämään eri intensiteetillä ja Eliel kavensi ajassa 48.58 Olivian syötöstä tilanteeksi 2-1 ja tästä vajaa minuutti niin Olivia tasoitti Juhon ja Elielin esityön päätteeksi tilanteeksi 2-2, joka oli myös ottelun lopputulos.

0 - 22 - 0 -
23'Jäähy: 2 minKoskela Eliel
36'Jäähy: 2 minVähäkangas Santeri
48'MaaliKoskela Eliel
49'MaaliVääräniemi Olivia
49'MaalisyöttöKoskela Eliel
49'2. maalisyöttöRantala Juho