10.00
E-1, Lohko A

YJK Musta - JHT s  2 - 2

Kalajokilaakso Areena

Lauantai aamupäivä ja vastassa JHT Kalajoelta, eli tiedossa tiukkaakin tiukempi ottelu ja sitähän se oli. Avauserässä maalipaikat olivat kortilla ja molempien puolustus pelasi tarkkaa peliä. Jääkarhut onnistuivat ajassa 3.44 hienon kuvion päätteeksi ja taululla 1-0. Ensimmäinen erä siis kotijoukkueelle 1-0.

Toiseen erään vierailija JHT tuli astetta kovemmalla asenteella ja pääsivätkin erän alussa tasoittamaan pelin lukemiksi 1-1. Kotijoukkueen syötöt napsuivat vastustajan lapaan ja omalta alueelta pois pääseminen tuotti vaikeuksia. Vierailija pääsi rokottamaan erän puolessa välissä lukemiksi 1-2 ja valmentaja Nurmi otti aikalisän. Joukkueen herättely taistelemaan tuotti tulosta ja 5 minuuttia ennen päätössummeria jääkarhut tasoittivat lukemiksi 2-2, mikä jäi ottelun loppulukemiksi. Tasainen peli ja lukemat 2-2 kuvaavat hyvin ottelun kulkua.

Torjunnat YJK Rantala 31

JHT Niemelä 30

Tilastot

2 - 2

JHT s
1 - 01 - 2 -
3'MaaliKiljala Elias 8
3'MaalisyöttöKippola Elias 19
3'2. maalisyöttöMalkamäki Eetu
45'MaaliHeikkinen Lukas
45'MaalisyöttöHietala Jenna