YJK D1 - JHT  6 - 1

Kalajokilaakso areena

D1 jatkaa tappioitta.

Jatkosarjan kolmannessa pelissä YJK D1 vieraaksi saapui naapurista Kalajoen JHT. Sairausaalto oli veroittanut pelaajia kummastakin joukkueesta.
Pelin alussa kotijoukkue jäi vähän telineisiin, kun JHT tuli alusta saakka agressiivisesti karvaten. YJK:n pelinavaus omasta päästä oli heikkoa ja hyökkäysalueelle pääsyyn vaadittiin poikkeuksellisen paljon työtä.
Ensimmäistä erää oli pelattu puolet, kun JHT siirtyi ottelussa johtoon YJK:n heikon puolustuspelin ansiosta. Maali oli kotijoukkueelle herätys ja käänsi pelinhallinnan YJK:lle. Kolme minuuttia JHT maalista Tumppi tasoitti pelin hyvän päätykarvauksen päätteeksi. Ensimmäinen erä päättyi lukemiin 1-1.
Erätauolla korostettiin suoraviivaisuutta ja ohjeet menivät hyvin perille. Puolitoista minuuttia ehti erä vanheta, kunnes Arttu Kassun oivaltavasta syötöstä luikerteli JHT pakkien välistä tuikkaamaan "Fobbamaisen" yhden käden lurituksen JHT maalivahdin selän taakse. Reilut puoli minuuttia myöhemmin A-J huudatti yleisöä kolmannen kerran ja vierailijoiden motivaatiolle se näytti olevan ratkaiseva isku. Toinen erä oli selkeää YJK hallintaa ja erän lopussa maalitilastoaan kaunistelivat Kassu kahdella ja Arttu illan toisella maalillaan. YJK maalilla Olli hoisi tonttinsa mallikkaasti torjuen 18 kertaa. Myös JHT maalivahti onnistui hyvin torjuen kaikkiaan 53 kutia. YJK:sta palkittiin 2 kuukauden sairaslomalta tehokkaasti palannut Arttu.

Tilastot

6 - 1

JHT
1 - 15 - 0 -
1'Jäähy: 2 minPoutanen Arttu
15'MaaliKorhonen Tuomas
15'MaalisyöttöPoutanen Arttu
26'MaaliPoutanen Arttu
27'MaalisyöttöViirret Valtteri
32'MaaliVäätäinen Kasperi
32'MaalisyöttöPoutanen Arttu
32'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
38'MaaliPoutanen Arttu
38'MaalisyöttöViirret Valtteri
41'MaaliVäätäinen Kasperi
41'MaalisyöttöPoutanen Arttu
41'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
47'Jäähy: 2 minJylhä Aleksi
49'Jäähy: 2 minHurme Niko