D1, AAA

Roki - YJK Musta   5 - 1

Lappi Areena

Lauantai aamu ja bussin nokka kohti Rovaniemeä, tästä alkoi D1 mustan pohjoisen turnee.

Bussimatka meni hyvin ja perillä oltiin hyvissä ajoin. Ottelun aloitus oli jotenkin tutun oloinen, kaverille pari maalia eteen ja sitten syttyi jääkarhulauma taistelemaan pisteistä. Ensimmäisen erän loppu meiltä jo hyvää tekemistä ja muutama maalipaikkakin mutta ensimmäinen erä Rokille 0-2.

Toinen erä ja YJK kavensi lukemiksi 2-1, viimeinkin saatiin kiekko maaliin. Molemmilla joukkueilla oli paikkoja ja varsinkin meillä laukauksia toisessa erässä 28 mutta kun ei ole onnea matkassa niin sitä ei ole. Hyvän YJK-painostuksen päätteeksi Roki pääsi vastahyökkäykseen ja lukemat 3-1.

Tästä ei vierasjoukkue enää toipunut vaan pisteet jäivät napapiirille lukemin 5-1.

2 - 03 - 1 -
30'MaaliKippola Elias 19
30'MaalisyöttöVäätäinen Jimi
30'2. maalisyöttöKiljala Elias 8