C1, C-nuorten mestis, lohko 1

YJK C1 - IPK  8 - 5

Ylivieska

Voittotili aukesi C:n mestiksessä

YJK:n C-junnut pelasivat Mestiksen ensimmäisen kotipelin Iisalmen IPK:n isäntinä. Hankalan alun jälkeen YJK taisteli ottelusta täydet pisteet.
YJK hallitsi selvästi ensimmäistä erää ja pystyi luomaan lukuisia paikkoja IPK:n maalille. Jääkiekossa kuitenkaan hallinnasta ei pisteitä jaeta, vain maalit lasketaan. Ensimmäisessä erässä tämä kävi selväksi karulla tavalla, kun IPK muutamasta paikastaan viimeisteli jäätävällä prosentilla. Ensimmäiselle erätauolle numeroissa 0-2.
Toisen erän alku oli lähes ensimmäisen erän toisinto. IPK karkasi jo 0-3 johtoon ennen kuin YJK pääsi maalinmakuun. Ensin ylivoimalla Tumppi osui Veikan loistavan tarjoilun jälkeen ja vajaa minuutti myöhemmin hyökkääjän paikalla loukkaantumista tuurannut Aleksi nosti YJK:n maalin päähän. Hienon esityön Aleksin maaliin teki Antti. IPK pääsi toisessa erässä paremmin peliin mukaan, mutta vaaralliset maalipaikat syntyivät edelleen pääsääntöisesti vierasmaalille. Toisen erän lopussa Veikka hienolla yksilösuorituksellaan nosti erän päätöslukemiksi 3-3.
Kolmanteen erään YJK tuli päättäväisesti. Jokke vei kotijoukkueen johtoon Aren ja Tumpin syötöistä ja hetkeä myöhemmin Oliverin viuhuva rannari yllätti IPK moken. YJK:n kuudennen maalin taiteili suoraan aloituksen jälkeen Tumppi. Kolmannen erän puolenvälin jälkeen Are vei ylivoimamaalillaan kotijoukkueen jo neljän maalin johtoon. Kolmannen erän lopussa YJK:n jalka nousi turhan aikaisin kaasulta ja IPK kavensi kahdesti. Ottelun loppulukemat iski tyhjään IPK maaliin Alpo.
Juholle kotijoukkueen maalilla 28 torjuntaa ja virkaveli IPK:n maalilla torjui 37 kertaa. YJK:n GoOn työmies oli väkevästi puolustanut Eetu.
YJK:n ottelut jatkuvat 27.1. kotipelissä Jyväskylän Diskosta vastaan. Peli pelataan Haapaveden jäähalllissa alkaen klo 12. Tervetuloa kannustamaan YJK voittoon!

Tilastot

8 - 5

IPK
0 - 23 - 15 - 2
9'Jäähy: 2 minViirret Valtteri
12'Jäähy: 2 minKorhonen Tuomas
22'Jäähy: 2 minHonkakoski Joel
26'MaaliKorhonen Tuomas
26'MaalisyöttöHämeenaho Lenni
26'MaalisyöttöHämeenaho Veikka
27'MaaliKaarlela Aleksi
27'MaalisyöttöEilola Antti-Jussi
34'Jäähy: 2 minMattola Ville
35'MaaliHämeenaho Veikka
35'MaalisyöttöHurme Niko
35'MaalisyöttöEilola Antti-Jussi
44'MaaliHonkakoski Joel
44'MaalisyöttöPoutanen Arttu
44'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
45'MaaliViio Oliver
45'MaalisyöttöHämeenaho Lenni
45'MaalisyöttöMattola Ville
45'MaaliKorhonen Tuomas
45'MaalisyöttöHämeenaho Veikka
47'Jäähy: 2 minHurme Niko
51'MaaliPoutanen Arttu
51'MaalisyöttöEilola Antti-Jussi
51'MaalisyöttöMattola Ville
59'MaaliJylhä Aleksi