YJK D2 Valkoinen Veikon Kone turnauksessa
Julkaistu: 07.01.2018 00.00

Joulun ja vuodenvaihteen lomat on nyt lusittu ja nyt palataan taas sorvin ääreen, eli kaukaloon. D2 valkoinen joukkue osallistui loppiaisviikonloppuna Nivala Cowboyssien järjestämään turnaukseen. Lauantaina oli ohjelmassa 3 alkusarjan peliä ja sunnuntaille oli luvassa sijoituspelit.

Lauantai-aamuna turnaus pyöräytettiin käyntiin Cowboyssien ja YJK:n välisellä ottelulla. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja meilläkin oli omat hetkemme pelissä. Loppua kohden Cowboys oli vahvempi ja peli päättyi 5-3 niukkaan tappioon.

Toiseen peliin vastaan asettui Kalpa Flyers Kuopiosta. Tämä peli oli meillä hyvin hanskassa ja saimme väännettyä puhtaan 4-0 voiton Kuopiolaisista.

Lauantain kolmannessa pelissä oli vastassa KKP punainen. KKP hallitsi ottelua hienokseltaan ja meillä oli jo pattereista hieman virta pitkän päivän johdosta vähissä. KKP ansaitsi voittonsa lukemin 6-0. Pitkän päivän päätteeksi ajeltiin kotiin palauttelemaan ja nukkumaan jotta olisimme sunnuntaina taas iskussa.

Sunnuntai aamuna saimme vastaamme APV:n Alavuudelta. Emme olleet valmiita ja hereillä pelin alussa ja vastustaja teki 0-2 lukemat ennen kuin me herättiin pelaamaan. Toisessa erässä oltiin kyllä kuskin paikalla mutta se ei aivan riittänyt ja kirvelevän tappion 3-4 jälkeen meitä odotti jumbofinaali.

Ennen viimeistä peliä päätettiin porukalla että on kivempi lähteä kotiin voitolla. Peli oli tiukkaa vääntöä alusta loppuun. Me olimme pelin päällä ensimmäisessä erässä ja vastustaja toisessa erässä. Kuitenkin saimme kammettua ottelusta 5-4 voiton. Tämän pelin ehdoton hahmo oli meidän sympaattinen maalivahtimme Olavi Pyy. Olavi otti tarvittavat kopit maalilla ja näin saimme työvoiton toistamiseen Kalpa Flyeristä.

Kiitokset Cowboyseille hyvästä turnauksesta, järjestelyt, ruokailut ja pelit sujuivat hyvin ja sulavasti molempina päivinä. Jossiteltavaakin jäi sen verran että sunnuntai-aamun pelissä kun olisimme olleet alussa hereillä niin olisimme voineet taistella sijoista 5-6... mutta näin tällä kertaa ja pulinat pois. Lopputulos on se mikä on taululla pelin päättyessä. Kuitenkin meiltä aivan hyvä turnaus ja tästä on hyvä parantaa vaikka ensi vuonna.