31
MAA
12.30
D-2, Käenpesäturnaus

YJK Red - YJK Blue  2 - 3 VL

Kalajokilaakso areena

YJK D2 tyly turnaus isäntä

Perjantaina starttasi jo kolmas -05 ikäluokan Käenpesäturnaus. Ilmoittautuneet joukkueet olivat YJK red, YJK blue, Hela-Kiekko kauhavalta, jääcobrat oulaisista sekä Tihc/lämärit yhteisjoukkue.

Ensimmäisessä otteluissaan kohtasivat heti kotijoukkueet jossa red oli parempi maalein 2-0. Toisessa pelissä red kohtasi Hela-kiekon voittaen ottelun 3-0. Blue sai toisessa ottelussa vastaansa Tich/lämärit häviten pohjoisen porukalle 2-3. Kolmannet ottelut red-tich/lämärit 4-2 ja blue-Helakiekko 12-0.

Ennen viimeisiä päivän pelejä oli red varmistanut jo finaalipaikan voittamalla lohkon ja bluen piti voittaa oma pelinsä että säilyttää mahdollisuuden finaaliin. Molemmilla vastassa jääcobrat, red pelasi tasan 1-1 ja blue voitti 3-2.

Lauantai aamulla piti sinisen joukkueen voittaa Tornio/Kemi yhteisjoukkue jotta pääsisi taistelemaan turnaus voitosta punaisen joukkueen kanssa. Voitto sinisille 2-0 ja finaalissa molemmat YJK porukat.

Ja finaali olikin sitte tasoisensa jännitysnäytelmä, loppusummerin soidessa taululla 2-2 ja ottelu ratkaistiin voittomaali kisassa jossa blue oli maalin parempi.

Ykkös ja kakkos pokaalit jäivät siis Ylivieskaan ja se kertoo joukkueen tasosta että vaikka pakka sekoitettiin talven peleistä kokonaan niin saadaan silti laadukkaat joukkueet kasaan. Tästä kiitos valmentaja kolmikolle Malkamäki, Nurmi ja Heikkilä.

Cobrat vei pronssia, Tich/lämärit oli neljäs ja Hela-kiekko viides

Tilastot

2 - 3 VL

YJK Blue
2 - 2 - - - 0 - 1

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Ylivieskan Jääkarhut ry

www.ylivieskanjaakarhut.fi


Seuran sähköposti

yjk@ylivieskanjaakarhut.fi