C-2, C2 AA Jatkosarja lohko 2

IPK C2 - YJK C2   7 - 10

Iisalmen jäähalli

IPK - YJK C2

Lähtökohdat kauden viimeiseen vieraspeliin olivat "haasteelliset". Valle ja Alpo olivat edustamassa Suomea Barentsin talvikisoissa ja Aleksi sairaana. Yhdeksän kenttäpelaajan ja Jeren voimin lähdettiin käymään Ylä-Savossa, jossa vastassa IPK kolmen täyden kentällisen voimin.

Pelin alku näytti vaihtopenkin taakse vähän siltä, että saapa nähdä. IPK hyödynsi paikkansa ja meni 2-0 johtoon. Erän viimeisellä minuutilla Kassu herätti toivonkipinän kavennusmaalillaan.
Toinen erä olikin sitten YJK:n. Ensin Kassu viimeisteli puhtaan hattutempun vieden YJK:n johtoon. Kun Arttu lisäsi johdon jo numeroihin 4-2, näytti YJK liitelevän helppoon voittoon. Tuomareiden avulla IPK kuitenkin vielä pääsi peliin mukaan. Jäähyjä oli selvästi päätetty viheltää vain YJK:lle. Toisen erän kohahduttavin tapaus oli Kassun taklaus, jonka seurauksena IPK pelaaja loukkaantui lyötyään kaatumisen jälkeen päänsä jäähän. Taklaus sinällään oli puhdas, mutta IPK:n pelaajan katse oli kiekossa ja siksi ei osannut taklausta vastaanottaa. Tuomarit eivät ensin edes keskeyttäneet peliä, mutta reagoivat IPK aition huutoihin sekunteja tapahtuneen jälkeen. Lopulta Kassu ohjattiin ennenaikaiseen suihkuun. IPK onnistui ylivoimalla kertaalleen ja jäähyn loputtua tasoittivat pelin numeroihin 4-4. Erätauolle mentiin kuitenkin YJK:n tukevassa 7-4 johdossa, kun Arttu onnistui maalinteossa kahdesti ja Ville kertaalleen.
Kolmannessa erässä maaleja tehtiin vuorotahtiin. Tuomarit edelleen näkivät vain YJK virheet ja IPK hyödynsi osan ylivoimistaan osuen kahdesti ja kerran tasaviisikoin. YJK:n maalarit viimeisessä erässä olivat Arttu, Tumppi ja Ville.
Jerelle pelissä 40 torjuntaa ja IPK virkaveljelle 37.

Kolmannessa erässä pelattiin välillä 5 vs 5 peliä niin, että YJK vaihtoaitiossa oli kaksi pelaajaa, kaksi koutsia ja kaksi huoltajaa :)

Tilastot
IPK C2

7 - 10

2 - 12 - 63 - 3
0'Jäähy: 2 minRuuska Iivo
11'Jäähy: 2 minHonkakoski Joel
19'MaaliVäätäinen Kasperi
19'MaalisyöttöHonkakoski Joel
20'MaaliVäätäinen Kasperi
23'MaaliVäätäinen Kasperi
23'MaalisyöttöMattola Ville
24'MaaliPoutanen Arttu
24'MaalisyöttöVäätäinen Kasperi
27'Jäähy: 2 minPoutanen Arttu
29'Jäähy: 5 minVäätäinen Kasperi
29'Jäähy: 20 minVäätäinen Kasperi
31'Jäähy: 2 minKorhonen Tuomas
37'MaaliPoutanen Arttu
37'MaalisyöttöEilola Antti-Jussi
37'MaalisyöttöMattola Ville
38'MaaliPoutanen Arttu
38'MaalisyöttöEilola Antti-Jussi
39'MaaliMattola Ville
45'MaaliPoutanen Arttu
45'MaalisyöttöRuuska Iivo
45'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
46'Jäähy: 2 minRuuska Iivo
46'Jäähy: 10 minHurme Niko
50'MaaliKorhonen Tuomas
50'MaalisyöttöMattola Ville
55'MaaliMattola Ville
55'MaalisyöttöRuuska Iivo
55'MaalisyöttöKorhonen Tuomas
56'Jäähy: 2 minPoutanen Arttu