E-1, E1 lohko C

Hermes sin - YJK Valkoinen   6 - 7

Kokkola

Syyskausi paketissa

Tänään oli hyvä, tiukka ja rehti kamppailu Kokkolassa E1 Valkoisella joukkueella. Pelissä riitti jännitystä alusta loppuun saakka, ja yleisö sai hienon ja jännän matsin katsottavakseen. Peli aaltoili aika tasaisissa merkeissä molemmissa päädyissä. Mitä pidemmälle erä eteni pääsimme vastustajaa paremmin tilanteisiin ja onnistuimme maalinteossa hieman paremmin. Ensimmäinen erä päättyikin meille lukemin 3-6.

Liekö meille hieman hiipinyt hyvänolon tunne puseroon toisessa erässä. Hermes ei helpolla pisteistä halunnut luopua ja he virittivät hyvän kirin ottelun toisessa erässä. Hermes veikin toisen erän maalit nimiinsä 3-1, mutta tämä kuitenkin riitti meille niukkaan 6-7 voittoon.

Koko joukkue ansaitsee ison kiitoksen syyskaudesta. Pelejä on ollut riittävästi, on tullut tappioita ja voittoja. Kehitysaskelia on joukkueena otettu ja tästä on hyvä jatkaa kohti joulutaukoa ja kohti kevätkautta.

Syyskauden sarjapelit on nyt paketoitu niin kuin joulupaketit konsanaan.

Tilastot
Hermes sin

6 - 7

3 - 63 - 1 -
2'MaaliHautamäki Markus
14'Jäähy: 2 minMatikainen Kasperi
15'MaaliHautamäki Markus
15'Jäähy: 2 minJylhä Matias
17'MaaliKiljala Elias 8
17'MaalisyöttöMatikainen Kasperi
19'MaaliSimilä Rasmus
19'MaalisyöttöHautamäki Markus
20'MaaliJaakola Henry
24'MaaliJylhä Matias
24'MaalisyöttöUusitalo Lauri
26'Jäähy: 2 minSimilä Rasmus
34'MaaliKiljala Elias 8