B, B-nuorten Suomi-Sarja Lohko 1

Hokki - YJK   3 - 6

Kajaani

YJK B joukkue avasi Suomi-sarjan komealla voitolla!

Ylivieskan Jääkarhujen B-nuoret kävi hakemassa täydet pisteet Kajaanista voittamalla Hokin lukemin 3-6. Syksyn Mestiksen karsintasarjaa pelannut Kajaanin Hokki tuli kovaa päälle ja voitti avauserän lukemin 2-1. Joukkue joutui erän lopussa vaikeaan tilanteeseen tuomareiden antaen kaksi kyseenalaista jäähyä peräjälkeen ja joutui pelaamaan kolmella viittä vastaan melkein kaksi minuuttia. Joukkue pelasi hyvää alivoimaa ja jäähyistä selvittiin ilman takaiskuja. Toisessa erässä peli alkoi kääntyä YJK:lle ja erätauolle siirryttiin YJK:n johtaessa lukemin 3-4. Kolmannessa erässä Hokki tuli jälleen kovaa päälle ja sai muutaman pyörityksen YJK:n päässä, mutta Taavetti Mattila piti peliä pystyssä hienoilla torjunnoillaan estäen Hokin maalinteko yritykset. YJK:n tehdessä kolmannessa erässä vielä kaksi maalia, sai joukkue juhlia hienoa voittoa. Ottelu oli Jääkarhuilta kaiken kaikkiaan hieno ja tasapainoinen suoritus, eikä pöytäkirjaan merkityt maalivahtien torjunnat anna oikeata kuvaa pelin kulusta.

Pisteet ottelussa jakaantuivat seuraavasti: Markus Vinkki 2+3, Joonas Hatula 1+3, Arttu Paakki 1+0, Riku Kyrölä 1+0, Nuutti Kiviniemi 1+0, Riku Kaattari 0+1, Elias Nissinen 0+1 ja Konsta Saari 0+1.

Maalivahtien torjunnat ottelussa.

Hokki 30 ANTIKAINEN Joni 4 + 3 + 0 = 7
(Vaihto 32:47 3-4)
35 VUORENMAA Tuomas 0 + 3 + 9 = 12 (Poissa 57:26-60:00)

YJK 32 MATTILA Taavetti 11 + 24 + 24 = 59

Tilastot
Hokki

3 - 6

2 - 11 - 30 - 2
3'MaaliPaakki Arttu
3'MaalisyöttöVinkki Markus
14'Jäähy: 2 minKyrölä Riku
19'Jäähy: 2 minKulmala Arttu
19'Jäähy: 2 minPaakki Arttu
22'MaaliVinkki Markus
22'MaalisyöttöHatula Joonas
22'2. maalisyöttöPaakki Arttu
32'MaaliVinkki Markus
32'MaalisyöttöKaattari Riku
32'2. maalisyöttöHatula Joonas
32'MaaliKyrölä Riku
32'MaalisyöttöNissinen Elias
32'2. maalisyöttöSaari Konsta
35'Jäähy: 2 minKoutonen Mikko
42'Jäähy: 2 minPaakki Arttu
47'MaaliKiviniemi Nuutti
47'MaalisyöttöVinkki Markus
47'2. maalisyöttöHatula Joonas
53'MaaliHatula Joonas
53'MaalisyöttöVinkki Markus
54'Jäähy: 2 minKulmala Arttu
59'Jäähy: 2 minPaakki Arttu